Tu ce mai zici, străin iubit în vremurile ce-au apus? Parcă urma să rămânem prieteni.

                                             Tu ce mai zici, străin iubit în vremurile ce-au apus? Ne-am spus că va fi bine şi că ne vom zâmbi mereu, chiar dacă nu vom mai fi împreună, dar noi nici măcar nu ne mai privim.

                                             Nu toate relaţiile se sfârşesc dezastruos şi nu la fiecare final există un vinovat. Sunt relaţii în care pur şi simplu nu mai poţi continua. Şi înţelegeţi amândoi că drumurile vostre se despart. ,,Rămânem prieteni, ştii bine că voi avea sentimente pentru tine mereu şi nu va schimba nimeni asta.” Şi rămâneţi prieteni atât cât unul dintre voi încă mai speră că se pot repara lucrurile dintre voi în aşa fel încât să puteţi fi împreună din nou. Când se insturează certitudinea că orice încercare e zadarnică, se răceşte totul automat. Din iubiţi aţi fost prieteni, iar din prieteni străini.

                                             Tu ce mai zici, străin iubit în vremurile ce-au apus? Parcă urma să rămânem prieteni. Parcă urma să ne zâmbim atunci când ne-am fi întâlnit şi să ne mai întrebăm una, alta… Banalităţi bineînţeles, nu despre suflet, despre suflet n-ar îndrăzni niciunul să întrebe pentru că fiecare a lăsat urme. Noi nu ne mai zâmbim, tu întorci capul atunci când mă zăreşti şi eviţi să dai ochii cu mine. Să ştii că, deşi nu te mai iubesc, te-am iubit şi din această cauză mă doare încă indiferenţa ta, dar nu ai de unde să ştii. Pe tine nu cred că te doare. Te doare şi pe tine?

                                             Uneori e mare păcat că doi oameni care s-au iubit mult se înstrăinează la fel de mult şi ajung să se evite şi să nege tot ce au trăit împreună prin comportamentul pe care îl afişează. Trec ani peste voi, îl revezi pe stradă şi îţi aminteşti că v-aţi iubit, dar nu ai curaj să mergi să îl saluţi, să îl întrebi ce mai face, te mulţumeşti să-ţi aminteşti că v-aţi iubit şi că într-un final aţi încetat să vă mai vorbiţi. 

                                             Totuşi, tu ce mai faci, străin iubit cândva?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nici nu stiu ce e mai bine…sa nu mai vorbesti niciodata…sau sa ramaneti prieteni….sa nu mai vorbiti decat unele chestii…sau sa vorbiti ca 2 prieteni ce ati fost odata inainte sa deveniti iubiti..nu mai stiu…stiu doar atat..ca trebuie sa faci ce simti exact in momentul ala :)…..cu siguranta si el/ea va face la fel :)…ce simte…si asa iti vei da seama ce au insemnat anii/lunile/zilele alea pentru el/ea….daca au fost doar asa….sau chiar macar o parte din ei/ele au insemnat vreodata ceva…atunci o sa ai o certitudine…
  Kiss kiss lady!

 • COMMENTS (101)

  1. Pussycat 01st aprilie 2016 at 16:13 -

   Nici nu stiu ce e mai bine…sa nu mai vorbesti niciodata…sau sa ramaneti prieteni….sa nu mai vorbiti decat unele chestii…sau sa vorbiti ca 2 prieteni ce ati fost odata inainte sa deveniti iubiti..nu mai stiu…stiu doar atat..ca trebuie sa faci ce simti exact in momentul ala :)…..cu siguranta si el/ea va face la fel :)…ce simte…si asa iti vei da seama ce au insemnat anii/lunile/zilele alea pentru el/ea….daca au fost doar asa….sau chiar macar o parte din ei/ele au insemnat vreodata ceva…atunci o sa ai o certitudine…
   Kiss kiss lady!

   Reply
  2. Sardar Nauman Ahmad Ali Nutkani 19th decembrie 2015 at 11:41 -

   hoho

   Reply

  Leave a Reply