Tu ai un fel al tău de a fi care îi face pe cei ce te cunosc să nu te mai uite niciodată. 

                    Ești atât de înțelegătoare. Tu îi înțelegi pe toți și îi asculți. Le iei pietre grele de pe suflet, îi ajuți să se repună pe picioare, să se vindece. Le dai încredere în sine și le arăți cât sunt de frumoși, îi faci să înțeleagă că merită mai mult, că nu e bine să se subaprecieze. Tu faci mult bine.

                    Și poate nu primești în schimb atât cât ai oferit, poate câteodată oamenii te dezamăgesc, te fac să te întrebi dacă greșești sau dacă nu cumva lași prea mult de la tine. Dar nu te schimba. Nu te schimba în mai rău din cauza acelora care nu îți apreciază sensibilitatea și bunătatea pentru că sunt alți oameni care abia așteaptă să întâlnească pe cineva ca tine. Iar aceștia te vor aprecia și te vor iubi atât cât meriți. Poate chiar mai mult. 

                    Tu ai un fel al tău de a fi care îi face pe cei ce te cunosc să nu te mai uite niciodată. Fiecare își va aminti de tine în feluri diferite, unii cu regret pentru că nu au putut să te păstreze lângă ei, alții cu dor pentru că viața nu v-a mai intersectat drumurile. Unii își vor aminti de tine cu recunoștință și vor ști că ai reușit să schimbi ceva în mai bine la ei, alții cu dragoste pentru că ți-au fost și ți-au oferit tot atât cât ai făcut-o și tu. 

                    Dar nu te vor uita. Nici cei care te-au iubit, nici aceia care te-au rănit. Pentru că tu ești acel gen de femeie care răspândește doar bine și frumos în jur. Tu ajuți, vindeci, alini, iar atunci când nu poți face toate astea, te așezi lângă oamenii dragi și înfrunți viața alături de ei. 

Foto: Mael Balland

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts