Tu ai crezut că ceea ce ea nu știe nu îi poate face rău, dar… Ceea ce nu știi îți face mult rău, al dracului de mult rău, dragule, pentru că nimic nu doare mai tare decât minciunile celui pe care îi iubești.

                               Poate credeai că ea nu o să afle niciodată adevărul, dar ai uitat că minciuna are picioare scurte și că, într-un fel sau altul, nu poți ascunde la nesfârșit cine ești de fapt, cum gândești sau cum acționezi. O vei duce cu zăhărerul de câteva ori, dar nu pentru că e proastă sau naivă, ci pentru că te iubești și are încredere necondiționată în tine, în alegerile pe care le-a făcut… Deși nu ar trebui întotdeauna. 

                               Poate te va ierta o dată, poate te va ierta și a doua oară pentru că oricine are dreptul să greșească, chiar dacă ar fi trebuit să știe cât de mult doar astfel de greșeli. Dar nu te va putea ierta la nesfârșit, nu va putea. Te vei rupe singur din sufletul ei cu fiecare greșeală destul de mare pe care o vei face, cu fiecare minciună pe care i-o vei spune. Și să nu te întrebi de ce a ales să plece. Să nu o condamni că nu te-a iubit destul. Pentru că amândoi veți ști cine a făcut sacrificii și cine a iertat. Amândoi veți ști cine a greșit. 

                               Și poate într-o zi o vei aprecia pentru că ți-a fost alături, deși nu meritai. Poate îi vei duce dorul și vei spera că e fericită lângă cineva care poate fi tot ce nu i-ai fost tu atunci când ea avea ochi numai pentru tine. 

                               Tu ai crezut că ceea ce ea nu știe nu îi poate face rău, dar… Ceea ce nu știi îți face mult rău, al dracului de mult rău, dragule, pentru că nimic nu doare mai tare decât minciunile celui pe care îi iubești. Nimic nu doare mai tare decât să vezi cum toate eforturile tale și iubirea pe care o investești nu sunt apreciate. 

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts