,,Trebuie să recunosc faptul că atunci când pierde o femeie, un bărbat o pierde de prost, iar mai apoi încearcă să scape basma curată.”

                                       ,,Voi, femeile, vă înşelaţi atunci când spuneţi că bărbaţii nu ştiu să iubească. Ştim să iubim, dar nu prea ştim pe cine. Să fim serioţi, atunci când o vezi că e topită după tine nu prea-ţi mai vine să lupţi. Ştii că e a ta şi că nu poate nimeni să schimbe asta. Vezi că face orice pentru voi doi, lasă de la ea doar ca să nu te superi tu, deşi ea ar fi cea care ar trebui să se supere în unele situaţii. Cine se gândeşte că lucrurile pot sta şi altfel lângă un om care e dispus să facă totul pentru tine? Dracu’ ştie şi îşi bagă coada. Ea îşi dă seama că tu nu prea eşti aşa cum te vede, că tragi într-o parte de relaţie şi ea vrea în cealaltă parte. Trage fiecare pentru el până se rupe nodul dintre voi şi se ajunge nicăieri.

                                       Trebuie să recunosc faptul că atunci când pierde o femeie, un bărbat o pierde de prost, iar mai apoi încearcă să scape basma curată. Am ajuns să cred că puţini mai au coloană vertebrală sau sânge-n …. Aş vrea şi eu să aud un bărbat că recunoaşte faptul că a pierdut o femeie de prost, chiar aş vrea şi probabil ar vrea toate femeile care au suferit din cauza unor astfel de bărbaţi, dar n-o să recunoască nimeni. Cred că oricât de bărbat ar fi un bărbat, nu va recunoaşte niciodată de ce a pierdut o femeie, pentru că fiecare bărbat are un orgoliu de paişpe ori mai mare decât el şi o mândrie care-l dă afară din orice încăpere mai mică de 20 de mp.

                                       Nu va şti nimeni cine sunt, dar sunt în primul rând, un prost care a pierdut o femeie din cauza faptului că avea impresia că ea va continua să facă totul pentru noi la nesfârşit. Şi n-a făcut şi s-a terminat.

                                       P.S. Dacă eşti destul de deştept să recunoşti cât de prost ai fost atunci când încă nu e prea târziu, ai putea s-o recâştigi înapoi. Dar nu eşti!” 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Cind pierzi o femeie desi n-ai avut-o vreodata? Cind doar privirile se intilnesc, mereu triste, cind se lasa o tacere apasatoare pe care nimeni nu o intelege, cind locul orgoliului este luat de respect, demnitate, onoare? Cind iubesti o femeie care ar fi putut sa-ti fie fiica, nu ai vrut sa se intimple asta, dar nimeni nu poate dicta semnimentelor, nu stii mai nimic despre ea, nici macar numele de familie nu i-l cunosti, nici daca este maritata ori nu? Cind nici macar nu ai dreptul de-a-i spune ce simti, cind are loc in tine o batalie pe care nu o poti cistiga, o batalie dinainte pierduta si tot ce poti face este sa-ti doresti o infringere onorabila? Din esti constient ca nu o poti lega de tine, nu ai dreptul de a face asta, speri sa se intimple o minune desi nu crezi in minuni? Cind ajungi la autodistrugere din cauza intrebarilor de care ti le pui, si nimeni nu-ti poate raspunde? Ce faci? Pierzi ori cistigi? Nu poti cistiga ceea ce nu poate fi cistigat, la fel cum nu poti pierde ceea ce n-ai avut vreodata. Si totusi asta doare, mai ales cind stii ca n-o vei mai putea revedea, cind stii ca n-o vei putea proteja vreodata si nu te va putea iubi vreodata. Al dracului de mult doare. Mi-e dor si doare…

 • COMMENT (1)

  1. Dani 15th ianuarie 2016 at 22:20 -

   Cind pierzi o femeie desi n-ai avut-o vreodata? Cind doar privirile se intilnesc, mereu triste, cind se lasa o tacere apasatoare pe care nimeni nu o intelege, cind locul orgoliului este luat de respect, demnitate, onoare? Cind iubesti o femeie care ar fi putut sa-ti fie fiica, nu ai vrut sa se intimple asta, dar nimeni nu poate dicta semnimentelor, nu stii mai nimic despre ea, nici macar numele de familie nu i-l cunosti, nici daca este maritata ori nu? Cind nici macar nu ai dreptul de-a-i spune ce simti, cind are loc in tine o batalie pe care nu o poti cistiga, o batalie dinainte pierduta si tot ce poti face este sa-ti doresti o infringere onorabila? Din esti constient ca nu o poti lega de tine, nu ai dreptul de a face asta, speri sa se intimple o minune desi nu crezi in minuni? Cind ajungi la autodistrugere din cauza intrebarilor de care ti le pui, si nimeni nu-ti poate raspunde? Ce faci? Pierzi ori cistigi? Nu poti cistiga ceea ce nu poate fi cistigat, la fel cum nu poti pierde ceea ce n-ai avut vreodata. Si totusi asta doare, mai ales cind stii ca n-o vei mai putea revedea, cind stii ca n-o vei putea proteja vreodata si nu te va putea iubi vreodata. Al dracului de mult doare. Mi-e dor si doare…

   Reply

  Leave a Reply