Trăieşte frumos, iartă mult, iubeşte mult! Regretă puţin, urăşte puţin, nu renunţa la demnitate deloc!

                                    Trăieşte frumos, iartă mult, iubeşte mult! Fă tot posibilul pentru a fi fericită. Nu te lega de oameni care nu pot aprecia frumuseţea şi sinceritatea sufletului tău, dar iubeşte-i pe fiecare pentru faptul că fac parte din viaţa ta sau nu le da atenţie pentru că n-ai nevoie de oameni ca ei. Trăieşte atât de frumos încât să te alegi numai cu amintiri pe care să-ţi fie drag să le povesteşti celor din jur cu fiecare ocazie şi mai trăieşte atât de frumos cât să ai amintiri pe care să nu le poţi povesti nimănui. Iartă mult, nu-ţi irosi resursele sufletului purtând ranchiună sau încercând să urăşti dacă ştii prea bine că ura nu e genul tău. Iubeşte mult, la final vei rămâne cu iubirea, restul vor trece, vor fi spălate de timp şi ţi le vei aminti doar ca să-ţi dai seama cât de puternică eşti.

                                    Regretă puţin, uită puţin, nu renunţa la demnitate deloc! N-ai vreme de pierdut cu regrete, nu e nevoie să-ţi încarci sufletul cu ele, ar trebui să ştii şi tu asta… Uită puţin pentru că e nevoie să-ţi aminteşti aspectele frumoase pentru a-ţi readuce un surâs pe faţă şi pe cele neplăcute pentru a realiza că oamenii nu prea merită încredere, foarte multă atenţie sau cine ştie ce importanţă de la tine. Şi să nu renunţi niciodată la demnitate pentru nimeni şi pentru nimic, nu se merită. E necesar să rămâi aceeaşi femeie mereu, acea femeie care te defineşte în totalitate, nu una care să te dezamăgească sau una care să nu te ajute să te identifici cu ce vrei să fii pentru totdeauna. 

                                    Trăieşte frumos, iartă mult, iubeşte mult! Regretă puţin, uită puţin, nu renunţa la demnitate deloc! Păstrează-ţi principiile şi nu te schimba pentru nimeni, încearcă din răsputeri să fii fericită, mergi mai departe, rămâi pentru cine simţi că trebuie şi fi mereu tu însăţi. Fii tu însăţi ca să fii frumoasă!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply