Toți se întorc mai devreme sau mai târziu! Și tuturor le pare rău că au plecat. 

                               Stai fără grijă, într-o zi se va întoarce la tine. Toți se întorc. Poate îți va mulțumi pentru iubirea pe care i-ai oferit-o sau doar pentru faptul că a avut de învățat din toată relația voastră. Poate își va cere iertare pentru greșelile făcute și te va ruga să îl primești înapoi lângă tine, să îi redai locul acela creat special pentru el în stânga pieptului tău. Sau poate va vrea pur și simplu să vă strângeți în brațe pentru ultima oară, să mai depănați amintiri, să povestiți despre ce a fost frumos între voi… Și să vă despărțiți așa cum ar fi fost firesc, cu gânduri bune și liniște în suflet. Motivele ar putea fi multe, dar se va întoarce oricum și mai devreme sau mai târziu își va da seama că, deși tu ești cea care a suferit mai mult, nu ești cea care a pierdut pentru că va ști undeva în sufletul său că pierderile îi aparțin lui. 

                               Toți se întorc mai devreme sau mai târziu! Și tuturor le pare rău că au plecat. Vei afla de ce și poate ți se va răspunde la unele dintre întrebări, dar nu mai are rost, nu? Tot răul făcut nu se șterge cu buretele, poate fi doar iertat. 

                               Pentru că tu ești femeie și ierți, nu îi poți urî pe cei pe care i-ai iubit cândva. Nu poți trăi cu regretul că ai acționat la fel cum au făcut-o și cei care te-au rănit. Dar e mai bine așa. Pentru că oamenii frumoși întotdeauna preferă să aibă sufletul împăcat decât să și-l încarce cu ranchiună și ură. 

                               Dă-ți seama că ești o învingătoare. Tu ai pierdut pe cineva care nu te-a iubit atât de mult cât credeai, însă el a pierdut pe cineva care îl iubea sincer, necondiționat și real. 

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Vecoro