Tot ce te răneşte te face mai puternică. Tot ce te doboară te face să te ridici mai sus. Şi tot ce nu te omoară te ajută să înveţi că viaţa merită trăită după bunul plac şi la cea mai mare intensitate. Iar într-un final, toţi cei care nu au ştiut să te iubească te-au făcut să te iubeşti pe tine însăţi mai mult.

                              În viaţă sunt multe momente în care simţi că vrei să renunţi, să te dai bătută şi să aştepţi pur şi simplu să vină altcineva să te ridice de jos. Te simţi neputincioasă şi nu mai ai curaj să îndrăzneşti să spui că tu poţi mergi mai departe. Dar poţi. De fiecare dată când vei crede că eşti prea obosită pentru a continua, îţi vei demonstra ţie însăţi că poţi mai mult şi că nimic nu te poate doborî cu adevărat definitiv.

                              Pe tine… Tot ce te răneşte te face mai puternică. Tot ce te doboară te face să te ridici mai sus. Şi tot ce nu te omoară te ajută să înveţi că viaţa merită trăită după bunul plac şi la cea mai mare intensitate. Iar într-un final, toţi cei care nu au ştiut să te iubească te-au făcut să te iubeşti pe tine însăţi mai mult.

                              Pentru că eşti ambiţioasă şi nu te poţi mulţumi cu puţin, tu vrei de la viaţă atât cât ştii că meriţi, atât cât ştii că poţi oferi şi nimeni nu te va putea opri să iei de la ea ce e mai bun, ce te va face pe tine un om mai frumos.

                              Tot ce îţi va face sufletul să plângă, tot ce îţi va şterge zâmbetul de pe chip şi îţi va aduce lacrimi în priviri, pentru tine nu va fi decât un motiv în plus pentru a deveni mai puternică, mai a dracu’, mai motivată să găseşti fericirea şi să nu îi mai dai voie să plece de lângă tine.

                              Tot ce vei crede că te va distruge, de fapt te va face mult mai puternică şi te va ajuta să le demonstrezi tuturor celor care nu au crezut în tine sau te-au rănit că tu eşti un om minunat şi că meriţi să fii fericită pentru că ai luptat, lupţi şi vei lupta mereu pentru fericirea ta. 

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts