Tot ce nu iubeşti la timpul său, nu te mai iubeşte niciodată. Femeia pe care n-ai iubit-o când trebuia, nu te mai iubeşte mai târziu oricât de mult te-ar fi iubit înainte… Chiar dacă tu continui să o iubeşti toată viaţa.

                                  Tot ce nu iubeşti la timpul său, nu te mai iubeşte niciodată. Femeia pe care n-ai iubit-o când trebuia, nu te mai iubeşte mai târziu oricât de mult te-ar fi iubit înainte… Chiar dacă tu continui să o iubeşti toată viaţa. Iubirea are timpul ei, deşi de multe ori te aşteaptă, îţi dă nenumărate şanse, îţi oferă chiar ani, însă iubirea nu are tot timpul din lume. Femeia n-are tot timpul din lume. Ea iubeşte când poate şi speră să poţi să o iubeşti în acelaşi timp. N-ai nicio vină dacă nu poţi, dar dacă pur şi simplu nu vrei sau te încăpăţânezi să amâni, atunci ai toată vina din lume că ai făcut-o să sufere şi că ai ratat o şansă la fericire. Ea n-o să se căiască şi n-o să regrete nimic pentru că e împăcată cu ea însăşi ştiind că a oferit totul. Însă vine o vreme când cei care n-au oferit nimic îşi dau seama că au fost proşti, se cheamă vremea ,,Mai iubeşte-mă o dată” pentru că ar vrea să-i mai iubeşti o dată. Dar iubirile stinse nu se mai reaprind, femeile pierdute nu se mai întorc, şansele ratate la fericire nu se mai câştigă, doar se aşteaptă altele care nu se ştie sigur dacă au să vină sau nu.

                                  Nu va conta niciodată cât de mult te-a iubit ea pe tine dacă tu n-ai iubit-o pe ea deloc. Într-o zi poate vei vrea să te iubească ea din nou şi chiar dacă şi-ar dori şi ea, nu va putea. Vei rămâne aceeaşi iubire neîmplinită din trecut care a durut cândva. Dar nu te va mai putea iubi. Câtedată dacă amânăm, pierdem. Dacă nu suntem hotărâţi, suntem lăsaţi în urmă. Dacă nu iubim, regretăm sau rămânem în aceeaşi ignoranţă. Totuşi, trebuie să învăţăm că ceea ce nu iubim la timp nu ne mai iubeşte niciodată. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (18)

  1. Ryoko 01st mai 2016 at 04:42 -

   Mda, eu unul am simtit ca veti scrie asta.

   Reply
  2. :(( 01st mai 2016 at 04:33 -

   Sunteti maestra iluziilor?

   Reply

  Leave a Reply