Toate greutățile trec dacă ai putere, răbdare și încredere în tine. Întotdeauna suntem mai puternici decât credem și facem față unor obstacole mai mari decât ne-am fi închipuit vreodată.

                             Viața nu e întotdeauna ușoară. E un adevăr pe care, mai devreme sau mai târziu, cu toții suntem nevoiți să îl recunoaștem, fie că ne place, fie că nu. Și avem uneori avem impresia că e mai grea decât putem noi suporta… Pentru că obosim sau pentru că am fost puternici prea mult. Important e să nu ne pierdem niciodată speranța că va fi mai bine pentru că va fi, dacă ne vom dori asta și dacă nu vom renunța, dacă nu ne vom da bătuți.

                             Toate greutățile trec dacă ai putere, răbdare și încredere în tine. Întotdeauna suntem mai puternici decât credem și facem față unor obstacole mai mari decât ne-am fi închipuit vreodată. Chiar și atunci când avem impresia că nu mai putem face nici măcar un pas, că nu mai putem suporta nimic, tot mai putem puțin. Și e păcat să renunțăm până când nu ne depășim anumite limite pe care tot noi ni le-am impus. E păcat să renunțăm până nu suntem pe deplin convinși că nu vom ajunge nicăieri. 

                             E adevărat că trebuie să ne mai și odihnim sufletele, tâmplele pe umerii cuiva, dar nu se poate mereu, așa că singurul lucru care rămâne de făcut este să îți vezi de viața ta și să ai încredere că ziua de mâine va fi mai bună, să încerci să îți faci ziua de mâine mai bună pentru că lucrurile frumoase nu vin întotdeauna imediat, unele dintre ele se construiesc pas cu pas, tot mai mult în fiecare zi. 

                             Așa că nu te deznădăjdui, nu te întrista, poate nu a fost azi acea zi care să aducă în viața ta schimbarea pe care ți-o dorești, dar dacă vei continua să investești în aspirațiile și în visurile tale, vor apărea rezultatele. 

 

 

Foto: Ariana Prestes

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts