Toate femeile sunt sexy. 

                     Nu te mai ghida după trenduri și părerile celorlalți. 

                     Încetează să te mai compari cu celelalte femei, ești unică. Ele au ceva ce tu nu ai. Dar te-ai gândit vreodată că și tu ai ceva ce ele nu au? 

                     Apreciază-te atât cât meriți și nu te mai mulțumi cu puțin. Dacă te subapreciezi, nu faci decât să îi convingi pe cei din jurul tău să îți ofere mai puțin decât ar trebui. 

                     Ai încredere în tine. Oferă-ți ție cea mai multă încredere, nu altora. 

                     Convinge-te că ești frumoasă. Pentru că ești. Fiecare e frumos în felul său. Dacă te concentrezi pe imperfecțiunile tale, nu vei vedea niciodată cât ești de minunată. 

                     Și înțelege că ești sexy. Pentru că asta este una dintre cele mai mari probleme ale femeilor. Se rușinează pentru defectele și imperfecțiunile lor, pentru kilogramele în plus sau pentru absența unor forme prea pronunțate, pentru vergeturi, pentru alunițe sau stângăcia mișcărilor, pentru nesiguranță. Femeile se judecă pentru orice pe ele însele, mai dur decât le-ar putea judeca oricine altcineva. 

                     Toate femeile sunt sexy. 

                     Și toate femeile trebuie să înțeleagă asta. Pentru că siguranța pe sine poate face minuni. Atunci când tu ai încredere că ești frumoasă și atrăgătoare, chiar ești. Bărbaților le plac femeile care nu se rușinează pentru ceea ce sunt. 

                     Ai kilograme în plus? Și ce? O mulțime de bărbați te vor găsi atrăgătoare oricum. 

                     Ai cicatrici și vergeturi sau alte semne care te fac să nu te simți bine în pielea ta? Acceptă-le. Cel de lângă tine nu le va lua în seamă dacă tu nu le dai voie să te stăpânească prin frustrările pe care le nasc. 

                     Crezi că ești prea slabă? Comparativ cu cine? Nu te jena că sânii tăi sunt mici sau că nu vei putea avea niciodată anumite forme pe care atâtea femei celebre le promovează. Tu ești mai bună de atât. Nu da voie altcuiva, oricât ar fi de celebru și oricâți oameni ar fi atrași de acel mod de a fi, să îți spună care sunt standardele de frumusețe. Dacă te uiți în oglindă și îți spui că nu ești frumoasă și sexy, nu vei fi. Dacă te uiți în oglindă și îți spui că ești, atunci ești. Pentru că la exterior vedem ceea ce avem în interior. Suntem proiecția propriilor suflete. Ești un om frumos, de ce refuzi să te privești ca atare?

                     Te macină faptul că ești mereu nesigură pe atuurile tale? Ce se poate întâmpla dacă renunți, din când în când, la inhibiții? Îți va plăcea. Îți va plăcea să fii tu însăți. Nu te teme că vei fi judecată în vreun fel. Oamenii judecă și dacă faci bine și dacă faci rău. Așa că… Nu ai nimic de pierdut. 

                     Inteligența e sexy. 

                     Zâmbetul e sexy.

                     Sufletul e sexy. 

                     Până și modul în care vorbește cineva poate fi sexy. 

                     Privește-te în profunzime. 

                     Toate femeile sunt sexy. Inclusiv tu. Ai încredere în tine!

Foto: weheartit

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts