Timpul trece. Oamenii pleacă și vin. Puțini sunt cei care rămân. Sentimentele se pierd și ele printre amânări inutile și rutină. Dar amintirile rămân. Așa că voi trăi frumos azi pentru a avea mâine amintiri frumoase, pentru a nu regreta și pentru a ști cine sunt, cine am fost. Nu mai trăi pentru mâine, trăiește și pentru azi. Nu mai trăi pentru alții, trăiește și pentru tine. 

                       Nu mai am așteptări de la ziua de mâine. Nu mai am așteptări de la oamenii care nu îmi dau motive să am. Refuz să mai trăiesc de parcă aș avea timp suficient. Pentru că nu am. Și poate că viața mea nu e perfectă, dar am doar una. Poate că eu nu sunt perfectă, dar nu îmi doresc să ajung cândva să regret că nu am trăit ce aș fi vrut, cum aș fi vrut. Știu că trăiesc vremuri pe care nu le voi putea întoarce niciodată. La fel ar trebui să știi și tu. 

                       Poate că încă nu ești cine ai visat mereu să fii, poate ai întâmpinat mai multe probleme și obstacole decât ai fi meritat. Sunt mulți de poate și o singură certitudine, aceea că viața merge înainte, cu sau fără noi. Așa că este inutil să ne plângem de milă prea mult în loc să trăim cu t mare și să ne bucurăm de ziua de azi mai mult, nu doar să visăm la un mâine care nu se știe dacă va mai veni. 

                       Timpul trece. Oamenii pleacă și vin. Puțini sunt cei care rămân. Sentimentele se pierd și ele printre amânări inutile și rutină. Dar amintirile rămân. Așa că voi trăi frumos azi pentru a avea mâine amintiri frumoase, pentru a nu regreta și pentru a ști cine sunt, cine am fost. 

                       Îmi place să cred că atunci vezi lucrurile cu o umbră de optimism ele chiar devin mai bune. La fel cum îmi place să cred că atunci când le arăți oamenilor că vezi bine și frumos în ei chiar devin mai buni și mai frumoși pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor. Aș putea să mă înșel. Aș putea să fiu dezamăgită. Dar nu îmi pasă. 

                       Am ajuns într-un punct în care nu mai vreau să pun doar răul în față. Am ajuns într-un punct în care mă aștept ca fiecare zi să fie una frumoasă. Și nu doar mă aștept, ci o și trăiesc în așa fel încât să fie cum îmi doresc eu. 

                       Fă-ți amintiri frumoase. Nu mai trăi pentru mâine, trăiește și pentru azi. Nu mai trăi pentru alții, trăiește și pentru tine. 

Foto: David Hurley

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts