Timpul nu vindecă suflete!

                              Mi-au spus că va trece timpul și că îmi vor trece dorul, durerea, sentimentele, că voi uita și că voi merge mai departe. Mi-au spus că trebuie să aștept. Și am așteptat până am simțit că înnebunesc. Mi-era mai dor, durea mai tare și nu uitam. Băteam pasul pe loc mai mult ca oricând, așteptam să se întâmple ceva și rămâneam cu așteptările… Mi-au spus că timpul vindecă suflete… Mi-am demonstrat că timpul doar trece. 

                              Nu m-am vindecat de nimic așteptând, chiar m-a durut mai tare și m-am adâncit mai mult în tristețea aia pe care o trăiam. Nu m-am vindecat de nimic până nu m-am ridicat singură de jos și până nu mi-am spus că așa nu se mai poate, că vreau altceva de la viață, că merit mai mult și să sunt singura care îmi poate oferi toate astea. 

                              Greșeau atât de mult și tot atât am greșit și eu când i-am ascultat. Nu timpul m-a vindecat, m-am vindecat singură. Nu tipului trebuia să îi ofer timp, ci mie… Știi, stai așa într-o stare de amorțeală a sufletului în care parcă nu mai simți nimic. Nici nu iubești, nici nu urăști. Aștepți să se întâmple ceva și totuși nu mai ai așteptări de la nimic și de la nimeni. Te simți rece și indiferentă așa cum voiai să fii, dar în adâncul sufletului știi că doar te amăgești și te minți. Apoi vine o zi la fel ca toate celelalte, dar în care îți dai seama că ți-e dor, dar nu de el, de tine. Îți aduci aminte cum erai înainte de el și îți era bine. Și îți dai seama că nu te împiedică nimic să îți fie la fel și după el. 

                              Nu m-a vindecat timpul, m-am vindecat singură. N-o să te vindece nici pe tine, o vei face tu însăți. Dar dă-ți timp să te odihnești și să te regăsești, acum ești obosită. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts