Timpul nu măsoară trăinicia unei relaţii !

                           Ne-am lăsat în voia timpului, am fost o pradă uşoară, i-am dat voie să ne subordoneze. Număram zile, luni, săptămâni… ani de când te aveam lângă mine şi am realizat mult prea târziu că nu timpul este cel care contează, ci omul de lângă mine, momentele pe care acesta mi le oferă, iubirea lui.  Credeam că dacă număram cât mai multe luni alături de tine număram automat şi momente, credeam că trăinicia iubirii noastre se măsura în ani. Şi poate că uneori aşa e, dar nu întotdeauna. Ultimul nostru an se adaugă la numărătoare, am fost împreună atunci, dar certurile, neînţelegerile, amăgirile unei iubiri care deja se volatilizase, ele nu apar în ,,numărătoare”, uneori nici nu se subînţeleg, ele nu ar trebui să conteze? Nu ar trebui oare să ridice un semn de întrebare?

                            Sună frumos să auzi ,, Am fost 4 ani împreună”, asta te duce cu gândul la o frumoasă poveste de iubire, dar nu menţionează nimeni lunile de despărţire, zilele în care n-au fost nici măcar cuvinte în relaţie, momentele de deznădejde şi clipele în care gândurile de despărţite s-au făcut resimţite.

large (3)dd

                               Aşa am făcut şi noi. Ne-am lăsat amăgiţi de timp, ne-am lăsat minţiţi de o iubire care trebuia să moară de foarte mult timp, dar pe care am preferat s-o ţimen în viaţă în mod artificial alimentând-o cu… minciuni. Alimentând-o cu luni care se adăugau la ,,lunga noastră poveste de dragoste”, o poveste nu foarte lungă în esenţă. Abia după ce nici amăgirile n-au mai putut să menţină vie flacăra sentimentelor dintre noi mi-am dat seama că de o bună bucată de timp ne luptam pentru o iubire pentru care nu se mai putea face nimic.

                             Încetaţi să măsuraţi iubirea în timp. Iubirea se măsoară în momente, în lucruri frumoase trăite în doi, iar timpul nu va putea să măsoare trăinicia unei relaţii decât după o viaţă întreagă petrecută alături de cel drag.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Asa este, nu timpul conteaza, ci clipele din timp, alea de neuitat, momentele cele mai placute. Am avuto relatie nu foarte indelungata, dar intensa, iar prietenii ma incurajau spunand ca am trecut prin chestii mai rele…. Nu e asa, pt ca in asta mi s-au oferit mult mai multe decat in relatia aia de doi ani !!!

 • COMMENTS (873)

  1. Paolla si-atat 21st octombrie 2015 at 18:12 -

   Asa este, nu timpul conteaza, ci clipele din timp, alea de neuitat, momentele cele mai placute. Am avuto relatie nu foarte indelungata, dar intensa, iar prietenii ma incurajau spunand ca am trecut prin chestii mai rele…. Nu e asa, pt ca in asta mi s-au oferit mult mai multe decat in relatia aia de doi ani !!!

   Reply

  Leave a Reply