Timpul nu îţi ia, nu îţi oferă şi nu te ajută să uiţi pe nimeni. Timpul doar trece, indiferent dacă suntem pregătiţi să mergem mai departe împreună cu el sau dacă alegem să rămânem ai trecutului.

                                                 Timpul nu îţi ia, nu îţi oferă şi nu te ajută să uiţi pe nimeni. Timpul doar trece, indiferent dacă suntem pregătiţi să mergem mai departe împreună cu el sau dacă alegem să rămânem ai trecutului.

                                                 Timpul nu îţi ia pe nimeni, nu e vinovat de nimic. Suntem singurii responsabili pentru greşelelile care ne costă uneori prezenţa oamenilor dragi în vieţile noastre. Şi nu timpul e cel care hotărăşte cât de trainică e o relaţie pentru că degeaba suntem împreună dacă ne ascundem după deget şi fugim de adevăr pretinzând că suntem fericiţi de multă vreme când de fapt nu suntem.

                                                 Şi timpul nu îţi oferă pe nimeni. Nu poate şti nimeni câţi oameni potriviţi, sinceri şi demni de a fi iubiţi ne-ar fi putut călca pragul sufletului dacă nu am fi fost prea ocupaţi să plângem eşecurile altor iubiri stinse. Începem să observăm oamenii buni, frumoşi şi sinceri abia atunci când suntem pregătiţi să mergem mai departe lăsând în spate tot ce ar putea pune piedici. Nu ştim câţi oameni, oameni în cel mai frumos sens al cuvântului, am pierdut pentru că eram prea ocupaţi să privim în spate, pe când ei se aflau chiar în faţa noastră.

                                                 Să lăsăm timpul să treacă sperând că vom uita şi vom rămâne numai cu speranţele. O iubire nu se uită, se păstrează în suflet, numai că nu îi mai dai voie să arunce umbre asupra ta, nu o mai laşi să te tulbure, te obişnuieşti cu ea şi soarta sa dezamăgitoare, dar nu o uiţi odată cu trecerea timpului. La fel cum nu uiţi nici omul pe care l-ai iubit, fie că l-ai pierdut sau că te-a pierdut, fie că aţi fost amândoi prea proşti pentru a vă da seama cât de mult vă iubiţi. Îl păstrezi şi pe el în suflet căci e o parte din tine şi aşa va rămâne mereu.

                                                 Timpul nu ia. Timpul nu oferă. Timpul nu vindecă. Timpul trece.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply