Ţie cât de puţin ţi-ar ajunge ca să rămâi lângă ea nefiind fericit şi cât de mult ţi-ar trebui ca să nu mai ai nevoie de nimic altceva în afară de ea?

                                       Bărbat drag, ţie cât de puţin ţi-ar ajunge ca să rămâi lângă ea nefiind fericit şi cât de mult ţi-ar trebui ca să nu mai ai nevoie de nimic altceva în afară de ea?

                                       Ei cam cât îi ajunge ca să rămână lângă tine? Ei cam cât îi mai trebuie ca să fie fericită? Femeie dragă, tu ce crezi, dacă i-ai da o doză din tot ce face ca să te rănească, ar mai rămâne ceva care să-l împiedice să plece? Ar mai rămâne ceva care să-i spună că între voi mai e totuşi iubire? Tu ce crezi, dacă i-ai oferi numai atât cât îţi oferă el, i-ar mai trebui ceva ca să te dorească numai pe tine? I-ar mai trebui mult sau puţin?

                                       Unii se mulţumesc cu puţin, nu le trebuie prea mult, iar alţii nu se mulţumesc cu oricât le-ai putea oferi, nu-i poate ţine nimic pe loc, nu-i poate opri nimic şi nu-i poate întoarce nimic.

                                       Bărbat drag, femeia trebuie să primească atât de multă iubire încăt să o poată respira pentru a nu se sufoca de singurătate. Femeia are nevoie de şoapte care să-i trezească simţurile, nu s-o adoarmă pentru că trăieşte cu fapte, nu cu vise. Bărbat drag, te rog, înţelege că femeile nu cerşesc o dovadă, un gest, o şoaptă, cerşesc iubirea din spatele lor şi tânjesc după omul care le oferă. Nu e vorba despre ce faci, e vorba despre faptul că faci ceva. Nu e vorba despre beţia aia de doi, ci despre mahmureala peste care treceţi amândoi doar ca să vă puteţi îmbăta din nou împreună.

                                       Femeie dragă, învaţă-ţi bărbatul să se îmbete de tine şi lasă-i şoaptele să-ţi trezească fiori. Lăsa-ţi visele să vă facă fericiţi în timpul zilei, atunci când v-aţi trezit bine datorită aerului tare, nu în timpul nopţii, atunci când vă ascundeţi sub pături unul de celălalt doar ca să vă căutaţi. 

                                       Oameni dragi, nu mai fiţi proşti, iubiţi, dar întrebaţi-vă dacă faceţi ceea ce e necesar pentru ca celălalt să fie fericit. Uneori să te întrebi te poate salva, alteori te poate distruge. Întrebările puse prea târziu te lovesc puternic cu un răspuns crud. Întrebările puse la timpul potrivit te salvează, o salvează pe ea… Salvează o iubire. Ţie cât de puţin ţi-ar ajunge ca să rămâi lângă ea nefiind fericit şi cât de mult ţi-ar trebui ca să nu mai ai nevoie de nimic altceva în afară de ea?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply