,,-Tic-tac, tic-tac, dragostea s-a spulberat, dragul meu. -Tic-tac, tic-tac, dar încă nu m-ai uitat, draga mea.”

                                     ,,-Tic-tac, tic-tac, dragostea s-a spulberat, dragul meu. -Tic-tac, tic-tac, dar încă nu m-ai uitat, draga mea.”

                                     Şi nu a crezut-o când i-a spus că inima ei s-a golit de el. Nu a crezut-o când i-a spus că are sufletul liber şi că nu se mai lasă amăgită. Avea dreptate când îi spunea că nu l-a uitat, dar şi ea avea dreptate când spunea că dragostea lor nu mai există. Ea avea mai are dreptate.

                                     Când o femeie îţi spune că aţi ajuns la sfârşit, nu  o contrazice, îţi va demonstra că ea are dreptate. Îi vei demonstra tu însuţi că are drepate, vei face la fel ca întotdeauna, vei vorbi şi nu vei face altceva decât să vorbeşti, niciodată nu vei reveni cu fapte şi argumente susţinute. Niciodată nu îţi vei demonstra iubirea…

                                     Când o femeie îţi spune că aţi ajuns la sfârşit, să taci şi să îi demonstrezi că poţi face ceva pentru a o întoarce din drum. Arată-i că tu, cel care o iubeşte, te-ai întors şi nu ai să mai pleci. Fă asta sau las-o să plece.

                                     Şi nu, nu te va uita, te va ţine minte ca fiind cel care a învăţat-o că merită mai mult. Te va ţine minte ca fiind cel care nu a iubit-o aşa cum merita. Nu te va uita, dar nu te va mai iubi.

                                     ,,-Tic-tac, tic-tac, dragostea s-a spulberat, dragul meu. -Tic-tac, tic-tac, dar încă nu m-ai uitat, draga mea.”… ,, Nici nu aş avea cum să te uit şi nici nu vreau să te uit. Vreau să te ţin minte. Vreau să ştiu că nu trebuie să mă întorc de unde am plecat. Vreau să ştiu ce fel de om nu e potrivit pentru mine. Vreau să te ţin minte. Nu te-am uitat, dar dragostea noastră s-a destrămat… Cu siguranţă s-a destrămat!” 

Foto: We Heart It

large (3)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply