Te vreau doar pentru mine.

                    Te vreau doar pentru mine. Și nu cred că e ceva rău în a fi egoist când vine vorba despre persoana dragă. De ce ar fi? Vreau ca fericirea să fie numai a noastră, vreau să împărțim secrete și momente, zâmbete și atingeri, temeri și cuvinte. Vreau să te știu lângă mine, doar lângă mine, oriunde te-ai afla, la fel cum vreau să însemn pentru tine ceea ce însemni și tu pentru mine, adică tot. Absolut tot. 

                    Sunt puțin egoistă atunci când vine vorba despre oamenii pe care îi iubesc. Dar cine nu e? Să fii puțin egoist face parte din frumosul proces al iubirii. Vreau ca atingerile tale să fie doar pentru mine, la fel cum îmi doresc ca toate acele priviri blânde și calde să îmi aparțină doar mie. Sunt puțin egoistă atunci când vine vorba despre tine. Pentru că am învățat de-a lungul timpului să nu împart fericirea mea cu cei care nu o pot aprecia și nu o pot păstra la fel de frumos. 

                    Iar tu ești fericirea mea. Să știi asta. Și să nu uiți. 

                    Nu îmi doresc să îți răpesc vreun gram de libertate. Nici gând de așa ceva. Vreau să fii liber, cât se poate de liber, dar nu pot să nu tânjesc să îți împarți libertatea cu mine, așa cum și eu mi-o împart pe a mea cu tine. Și vreau să ne unim cumva libertățile, să facem una mai mare și mai frumoasă, numai a noastră pe care să nu ne-o poată lua nimeni. 

                    Te vreau doar pentru mine. Așa cum fiecare îndrăgostit îl vrea pe celălalt doar pentru el. Și îmi doresc să mă vrei și tu doar pentru tine. E un sentiment plăcut să știi că omul iubit nu vrea să te împartă în niciun fel cu altcineva. 

Foto: S A R A H ✗ S H A R P

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts