Te merită acela care a trecut munții pentru a te vedea, nu cel care ți-a trimis o vedere pe care a scris că îi e dor de tine. 

                                   Dacă ne-ar fi ajuns cuvintele, nu mai aveam nevoie de povești de dragoste pe care să le trăim, ne-am fi mulțumit să trăim printre paginile cărților, acolo unde putem alege ce fel de final ne dorim să trăim. Dar nu ne ajung. Avem nevoie de fapte pentru că ele vorbesc de la sine și de multe ori trebuie să le ascultăm chiar și atunci când am vrea să ne acoperim urechile. Ele vorbesc din interior, iar sufletului n-ai cum să îi spui să nu le mai asculte. 

                                   Ne amăgim degeaba încercând să le acordăm nevinovăția celor care nu o merită, acelora care nu au făcut destule  pentru că nu au avut timp sau chef sau au fost prea obosiți. Eu am învățat un lucru și îl știu cât se poate de bine, atunci când iubești un om îți faci timp pentru el, îi ești alături, lași la o parte orgolii, ambiții prostești și oboseală. Găsești metode și căi, nu scuze. 

Tu ai citit cartile scrise de mine? Ia-le cu transport gratuit:

Click pe carti pentru comenzi

                                   Am spus de atâtea ori că vom ști atunci când îi vom întâlni pe cei care ne sunt sortiți, pe aceia alături de care trebuie să trăim iubirea despre care ni se predică încă de pe vremea când eram adolescenți. Și după multe dezamăgiri pe care mi le-au oferit cei pentru care aș fi făcut aproape orice, mi-am dat seama cât de simplu e să faci  diferența între un om care te iubește și unul care doar pretinde că o face. Mi-am dat seama cum îi aflăm pe cei care ne merită într-adevăr. 

                                   Te merită acela care a trecut munții pentru a te vedea, nu cel care ți-a trimis o vedere pe care a scris că îi e dor de tine. Te merită doar acela care poate face sacrificii mari pentru lucruri mărunte, un sărut, o îmbrățișare, câteva ore cu tine, nu acela care nu poate face nici măcar lucruri mărunte ca să le primească pe cele mai mărețe. Acel om care te merită nu îți va spune prea des că îi dor de tine, deși îi va fi de foarte multe ori… Și nu o va face pentru că atunci când va vrea să te strângă în brațe, te va căuta și te va găsi… Nu se va mulțumi să îți spună câteva cuvinte. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts