Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! De o mie de ori te iubesc! Dar mai răneşte-mă o singură dată şi ai să ştii cât de mult TE-AM IUBIT.

                                             Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! De o mie de ori te iubesc! Dar mai răneşte-mă o singură dată şi ai să ştii cât de mult TE-AM IUBIT…

                                             Cred în a doua şansă şi mai cred şi în oamenii care o merită. Unii realizează cât de mult ar fi putut pierde înainte să fie prea târziu, aşa că fac tot posibilul să păstreze lângă ei ceea ce încă mai au. Unii îşi merită a doua şansă, dar nu au norocul să o primească. Iar alţii, deşi sunt traşi de mânecă în permenanţe de toate semnele pe care le primesc de la viaţă, preferă să dea cu piciorul la tot, să ignore, să nu le pese… Alţii primesc toate şansele din lume şi cu cât primesc mai multe cu atât parcă nu le ajung. Cu atât cer mai multe. Una şi încă una… Şi tot aşa la nesfârşit.

                                             Mai răneşte-mă o singură dată şi ai să ştii cât de mult TE-AM IUBIT… La un moment dat, dacă celălalt nu se satură să tot ceară şanse, te saturi tu să le tot oferi, aşa că preferi să pui punct. Unul mare şi clar care să nu lase loc de îndoieli atunci când spune că s-a terminat.

                                             Unii pot iubi la infinit, iar alţii pot dezamăgi la infinit. Ştii care e reţeta unei relaţii de succes? Ştii ce trebuie să faci pentru a reuşi să repui pe picioare o relaţie care începuse să stea pe loc? Trebuie să poţi greşi mai puţin decât poate celălalt să îţi ierte. O şansă e o dovadă de încredere. Nu o risipi! O greşeală e dovadă de slăbiciune şi un semn de întrebare. Nu te amăgi!

                                             Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! De o mie de ori te iubesc! Dar mai răneşte-mă o singură dată… O singură dată şi îţi voi demonstra că în câteva clipe poţi arunca departe câţiva ani de zile.

Foto: We Heart It

large (18)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply