Te dai puţin mai încolo? Îmi respiri iubirea şi n-o meriţi!

                                        Te dai puţin mai încolo? Îmi respiri iubirea şi n-o meriţi!

                                        Să nu te mire faptul că te respinge, că nu te mai suportă alături de ea, că nu o mai mângâie atingerea ta, ci îi provoacă silă, e foarte posibil să-i fi ajuns şi ei atâtea sacrificii, atâtea învinuiri fără vinovaţi găsiţi, atâtea regrete adunate şi atâtea încercări de renunţare eşuate din iubire. Să nu te mire faptul că a devenit imună la minciună, promisiuni şi păreri de rău neadevărate. Ai aruncat cu pietre în sufletul ei şi de la o vreme s-a obişnuit, aproape că nici n-o mai doare… sau o doare, dar ignoră totul, doar ca să nu ai tu satisfacţia că va rămâne mereu şi mereu, la nesfârşit, lângă tine ca să ai pe cine să răneşti cu pretextul că tu eşti cel care iubeşte sincer.

                                        Te dai puţin mai încolo? Poate că nu-ţi dai seama, dar la fel cum tu poţi fi un om complet dezinteresat, poate şi ea… Mai poate pretinde şi că nu are nimic în condiţiile în care ţi-ar putea reproşa totul din moment ce eşti singurul responsabil pentru starea şi atitudinea ei.

                                        Îmi respiri iubirea şi n-o meriţi, dragule! M-am săturat să-mi fac bagajul de iubire, să strâng tot ce a mai rămas de pe jos şi apoi să plec, până la urmă şi bărbaţii pot pleca dacă văd că nu mai au pentru ce rămâne, aşa-i? Dă-te mai încolo, n-am loc lângă tine de orgoliul pe care nu te sfieşti să-l afişezi. Dă-te mai încolo, nu mai pot suporta altă ceartă, am să tac şi am să te las să vorbeşti singur, la fel cum de cele mai multe ori o fac şi eu din cauză că pe tine nu te interesează. Dă-te mai încolo, îmi respiri iubirea şi n-o mai meriţi. Tu meriţi să-mi respiri indiferenţa şi să plec, dar cum nu pot fi indiferentă şi cum m-am săturat să plec, dă-te mai încolo, atât de departe încât să ieşi din viaţa mea.

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply