Te-aş alunga din suflet, iar mai apoi te-aş călca în picioare de nervi… Şi după aceea te-aş mai iubi încă o dată, arunca-te-aş la mine în suflet şi strivi-ţi-aş un sărut pe buze.

                                        Probabil tu încă mai crezi că femeile nu pot ierta greşeli mari precum infidelitatea, nepăsarea, înjosirea… Ai fi uimit câte poate ierta o femeie. Oricât de a dracului ai spune că e o femeie şi oricât de mult i-ai greşi, ai face-o să sufere şi i-ai ştirbi zâmbetul de pe buze, va fi o vreme în care te va ierta. Te va ierta oricum, de tot şi pentru tot fiind capabilă să şteargă tot trecutul urât cu buretele şi să te iubească în continuare poate chiar mai mult. Va face toate astea atunci când nu va şti dacă e mai bine cu tine sau fără tine. Dacă eşti destul de deştept, vei şti să întorci nehotărârea ei în favoarea ta… Dacă…

                                        Vor fi momente în care pur şi simplu nu va mai putea să te suporte lângă ea, se va sătura să tot ierte, i se va acri de atâtea scuze şi păreri de rău ştiind că de fapt nu-ţi pare rău şi că scuzele tale nu sunt atât de sincere cum ai vrea să pară. Îţi spun sincer, în acele momente te-ar smulge din suflet şi te-ar arunca departe, cât mai departe posibil, apoi te-ar găsi şi te-ar juca în picioare pentru că numai ea ştie cât doare indiferenţa celui iubit… Ar face toate astea, ar vrea să te facă să simţi ceea ce simte şi ea, dar e conştientă de faptul că nu poate să-ţi provoace o durere atât de mare… E conştientă că te iubeşte prea mult.

                                        Ştii… Să nu fii prost! Să nu o laşi singură când e supărată, asumă-ţi totul pentru că în toată furia ei, în toate cuvintele dure, dacă eşti destul de atent, vei putea să întrezăreşti o urmă de iubire pentru că mai presus de toţi nervii pe care îi poţi face tu se află toată iubirea pe care ţi-o poartă. Stai liniştit, o femeie îşi poate dori să te calce în picioare pentru ca mai apoi să vrea să te vindece cu iubire şi să-ţi fie alături.

                                        Te-aş alunga din suflet, iar mai apoi te-aş călca în picioare de nervi… Şi după aceea te-aş mai iubi încă o dată, arunca-te-aş la mine în suflet şi strivi-ţi-aş un sărut pe buze.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply