Te-am ţinut mult în suflet, dar ţi-am dat drumul în cele din urmă pentru că nu te-am putut ţine şi în braţe.

                                              Te-am ţinut mult în suflet, dar ţi-am dat drumul în cele din urmă pentru că nu te-am putut ţine şi în braţe.

                                              Ai înţeles greşit iubirea mea, la fel cum o înţeleg în general toţi bărbaţii care se simt iubiţi. Ai înţeles că eu ştiu doar să te iubesc pe tine şi nimic mai mult. Ce-i drept mă pricepeam să te iubesc şi orice femeie să pricepe să îşi iubească alesul, aşa cum se poate mai bine, dar asta nu a însemnat niciodată şi nici nu va însemna vreodată că doar asta ştiu să fac. La fel cum ştiu să te iubesc ştiu să te dau şi dracu’, vorba aia. La un moment dat ajungi să oboseşti să iubeşti degeaba şi fără răspuns. Ajungi să nu mai ai resurse spirituale pentru a merge mai departe spre… nicăieri. Nu mai ai de unde să pui suflet, rămâi fără, te simţi secătuită, bolnavă de propriile sentimente şi decât să continui să îţi faci rău, alegi să spui nu şi gata.

                                              Dacă nu poţi să strângi în braţe un om, oricât de mult l-ai iubi, eşti nevoită să îl laşi, să îi dai drumul din suflet pentru că îţi trimite toate semnalele că nu vrea să se afle acolo, că nu trebuie să se afle acolo. Te doare prezenţa lui în suflet şi absenţa lui de lângă tine.

                                              Ce trebuie să înveţe un bărbat e următorul lucru: O femeie te va strange în braţe numai dacă te are în suflet. Te la lăsa să te bucuri de atingerea ei numai dacă sufletul ei se va bucura de prezenţa ta. Altfel, dacă îi lipseşti din suflet cu desărvârşire, îi va fi scârbă să te strângă în braţe doar ca pe o bucaţă de trup care nu înseamnă nimic pentru ea. Îşi va pierde respectul de sine, iar pentru o femeie acesta valorează enorm.

                                              Şi mai trebuie să înveţe că atunci când te dă afară din sufletul ei, nu mai există cale de întoarcere pentru că o femeie nu face aceeaşi greşeală de două ori. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply