Te-am dorit. Te-am căutat. Te-am găsit. Te-am iubit. Dar nu mai erai tu.

                                    Te-am dorit! Te-am dorit aşa cum doresc florile atingerea caldă a soarelui după o noapte rece de aprilie. Te-am dorit aşa cum doreşte un copil să-l zărească pe Moş Crăciun la fereastră în noaptea de Ajun. Te-am dorit aşa cum numai eu te-aş fi putut dori, aşa cum numai eu ştiu că se poate. Te-am dorit poate la fel de mult cum te doresc şi acum.

                                   Te-am căutat! Te-am căutat în fiecare adiere de vânt. Te-am căutat în fiecare gură de aer pe care am gustat-o şi am simţiţ că mă sufoc de fiecare dată când nu te-am găsit. Te-am căutat multă vreme în timp puţin pentru că te-am căutat aşteptând, iar secundele sunt zile atunci când aştepţi. Te-am căutat prin lume, iar apoi te-am căutat mai ales în suflet…şi…

                                   Te-am găsit! Te-am găsit în suflet. Erai acolo de multă vreme. Mă aşteptai tăcut. M-ai chemat. M-ai strigat. Mi-ai şoptit unde să te caut până ai rămas fără glas. Şi te-am găsit aşteptându-mă…tăcut… amorţit de dor şi aşteptare, iar eu eram obosită de atâtea căutări. Mi-am târât paşii către tine şi m-am aşezat în faţa ta. Te-am găsit, dar nu te-am mai găsit pe tine. Nu mai erai tu. Te-am căutat şi te-am găsit, dar nu l-am mai găsit pe cel pe care îl căutam.

                                   Te-am iubit! Te-am iubit mai mult decât iubesc să trăiesc, iar tu ştii cât de dragă mi-e viaţa. Te-am iubit la fel cum iubeşte ţărmul marea. La fel cum iubeşte somnul visele. Te-am iubit la fel cum te-aş iubi şi acum.

                                   Dar nu mai erai tu. Erai mult prea obosit de atâta amar de aşteptare. De atâtea secole scurse în ani ce ţi-au fost date să înduri. Ai ridicat privirea, dar nu m-ai văzut pe mine. Ai văzut doar o altă femeie care ţi-e indiferentă. Mi s-a golit sufletul şi te-am pierdut iar. Ţi-a luat locul un vid amar pe care l-au plâns ochii multă vreme. Te-am dorit. Te-am căutat. Te-am găsit. Te-am iubit. Dar nu mai erai tu.

                                  Te caut iarăşi. Sper să te pot regăsi. De iubit, te iubesc… Sper doar ca acum să te găsesc pe tine… Cel care nu va obosi niciodată să mă caute pe mine.

Foto: We Heart It

tumblr_n0whvk6WUK1r2igfxo1_1280

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply