Te-ai întrebat vreodată dacă ea nu mai e ca altădată din cauză că nici tu nu mai eşti cel de care s-a îndrăgostit cândva?

                                          Te-ai întrebat vreodată dacă ea nu mai e ca altădată din cauză că nici tu nu mai eşti cel de care s-a îndrăgostit cândva?

                                          Te grăbeşti să spui că are pe altul şi că i-a sucit iubirea lui minţile. Te grăbeşti să o acuzi că s-a schimbat şi că nu o mai recunoşti. Îi spui că nu mai e aceeaşi femeie, că nu te mai iubeşte cum o făcea înainte şi că nu ştii ce să te mai faci, nu ştii încotro să o mai iei ca să ajungi din nou pe calea iubirii.

                                          Dar nu te întrebi dacă, nu cumva, tu eşti cel care s-a schimbat mai întâi? Nu te întrebi dacă tot ce face ea acum, ai făcut cândva şi tu? Femeia se schimbă, devine rece şi nepăsătoare, te face să te simţi singur lângă ea numai atunci când şi ea se simte singură lângă tine. Lăsând-o în braţele singurătăţii o ajuţi, sau mai bine spus, o obligi să realizeze că poate fi fericită de una singură, că nu are nevoie de tine din moment ce nu eşti niciodată lângă ea.

                                          Da, ea nu mai e ca altădată pentru că nu mai are alături bărbatul pe care l-a iubit şi care o iubea. Ea s-a schimbat pentru că ştia că dacă ar fi rămas aceeaşi femeie îndrăgostită nebuneşte care punea suflet în fiecare cuvânt sau gest, propria sa iubire ar fi rănit-o adânc din cauză că rămânea mereu fără răspuns, înţelegi? Înţelegi?

                                          Mereu ne grăbim să îl acuzăm pe celălalt. Niciodată nu suntem vinovaţi de nimic. Niciodată nu greşim şi mereu suntem cei care au de suferit. Dar dacă ne-am gândi mai bine… Dacă…

                                          Încearcă să realizezi un lucru, femeia de lângă tine e rece pentru că indiferenţa ta de gheaţă a stins iubirea care ardea în sufletul ei. Ea nu mai e ca altădată din cauză că nici tu nu mai eşti cel de care s-a îndrăgostit cândva.

Foto: We Heart It

large (13)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply