Suntem întregi şi unul fără celălalt, dar îmi place să cred că împreună funcţionăm mai bine.

                                      Eu nu am nevoie de o jumătate doar a mea. Eu însămi sunt un întreg şi vreau alături de mine un om la fel de întreg, dar care să mă ajute să devin o persoană mai bună. Cred că de fapt despre asta este vorba în iubire pentru că nu îmi pot da seama cum de nu ne simţim incompleţi până să ne găsim sufletul pereche. Atunci când apare în viaţa ta, celălalt nu vine ca o completare, eu aş spune că vine ca o îmbunătăţire.

                                     Fiind femeie, bărbatul pe care îl ai alături trebuie să te determine să îţi doreşti să devii un om de care să fii mândră, chiar dacă el te iubeşte oricum. Acel bărbat îţi va oferi tot ce are el mai bun şi va scoate la iveală tot ce ai tu mai frumos. Acel bărbat te va schimba pentru totdeauna, nu doar pentru el.

                                    Suntem întregi şi unul fără celălalt, dar îmi place să cred că împreună funcţionăm mai bine… Împreună… Noi, amândoi funcţionăm mai bine atât timp cât oferim la fel de mult şi aşteptăm să primim la fel de mult. Atât timp cât lăsăm între noi numai lucrurile care ne pot uni, nu şi pe cele care au puterea să ne dezbine.

                                    Suntem întregi şi unul fără celălalt, dar îmi place să cred că împreună funcţionăm mai bine… Împreună… Dar fuziunea între două suflete apare numai atunci când şi destinul îşi spune cuvântul. Degeaba ne facem noi planuri de viitor, dacă destinul are de gând să ni le şteargă cu buretele… Dar atunci când ne facem planuri împreună, iar ele se potrivesc cu cele pe care le are destinul, atunci mă bucur să ştiu că peste mulţi ani încă ne vom face cafele unul altuia dimineaţa.

                                Suntem întregi şi unul fără celălalt, dar îmi place să cred că împreună funcţionăm mai bine !

Foto: We Heart It

black-amp-white-couple-hug-love-Favim.com-635686

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Natalia 09th noiembrie 2018 at 09:40 -

   Vreau si eu aceste cărți sint minunate…

   Reply
  2. nicolaus 24th februarie 2016 at 21:29 -

   pai da, chestia cu cafelele e reala! ^_^

   Reply

  Leave a Reply