Suntem doar rănite, nu şi proaste. Suntem doar supărate, nu depresive. Suntem doar obligate să renunţăm, dar nu şi învinse. Ai sa vezi că femeia care crede că nu mai are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită e cel mai greu de cucerit şi cel mai frumos de iubit.

                                         Ai sa vezi că femeia care crede că nu mai are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită e cel mai greu de cucerit şi cel mai frumos de iubit.

                                         Voi nu vreţi femei rănite pentru că acelea sunt uşor de cucerit, nu? Acelea vă pică în braţe fără să depuneţi eforturi şi unde ar mai fi aventura, aşa-i? Vedeţi voi… Vreţi femei puternice, din acelea care ştiu ce vor, din acelea care sunt o aventură de la început şi până la sfârşi? Dragilor, putem fi şi astfel de femeie. De fapt chiar suntem. Dacă am fost rănite, ce? Hai să-ţi spun eu ce!

                                         Femeile puternice, acelea care ştiu ce vor, sunt femei care au fost slabe şi habar n-aveau ce aşteaptă de la un bărbat şi acceptau orice primeau de la el mulţumindu-se întotdeauna cu atât cât primeau. Sunt femei care nu mai au nevoie de un bărbat pentru a fi fericite. Să ştiţi că dacă vreţi astfel de femei, noi astfel de femei vă dăruim. Şi vă facem şi o surpriză, vă umplem de nervi atunci când observaţi cu uimire că trebuie să munciţi dacă vreţi să obţineţi ceva, că trebuie să simţiţi ceea ce spuneţi ca să vă credem, că trebuie să fiţi voi înşivă, dezbrăcaţi de suflet şi de toate secretele dacă vreţi să vă lăsăm să ne atingeţi sufletul. 

                                         Dacă am fost rănite părem atât de neajutorate? Nu suntem, staţi liniştiţi. Nu alergăm după un umăr pe care să plângem sau după o vorbă bună spusă de dragul consolării. În niciun caz. Ne ferim de alte eventuale dezamăgii pentru că suntem doar rănite, nu şi proaste. Suntem doar supărate, nu depresive. Suntem doar obligate să renunţăm, dar nu şi învinse. După ce te face un bărbat cât se poate de nefericită, îţi dai seama că cea mai fericită te poţi face tu singură şi ai să vezi că o femeie care a renunţat să mai caute fericirea la un bărbat e cel mai greu de cucerit pentru că e extrem de greu să fii acela care îi demonstrează că se înşală. Dar o astfel de femeie e cel mai frumos de iubit. Ai să vezi că de fapt femeile pe care le credeai tu puternice şi hotărâte erau de fapt acelea cu multe slăbiciuni şi mult prea ezitante. Ceea ce vezi nu e întotdeauna ceea ce trebie să vezi. Ceea ce crezi nu e întotdeauna real.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • :)) Cel mai frumos de iubit. Pai da, dupa ce v-ati vandut celor care n-au meritat. Acum nu va vindeti celor raniti, deci poate cu n probleme in plus. Bun. Dar faptul ca nu aveti nevoie de un barbat pentru a fi fericite, aici va mintiti.

  Ce-i ala, tren sau avion? 😛

 • Fericirea…..subiect TABU……barbatul si femeia…..nevoie unul de celalalt in egala masura.
  Fara barbati nu ne.am mai simti FEMEI……fara femei…..nu v.ati mai simti barbati!
  Nimic complicat.

 • Suntem facuti unii pt ceilalti…probabil materialul este destinat femeilor aflate in impas …sau, probabil, si barbatilor ce cred ca au controlul absolut asupra reprezentantelor sexului frumos :)).

 • te in inseli amarnic …cu voi sau fara voi e tot una sau poate daca ma gadesc mai bn ar fi cu o problema in minus sau cum vrei tu o bataie de cap in minus

 • COMMENTS (4)

  1. Beatrice 22nd februarie 2016 at 01:27 -

   Fericirea…..subiect TABU……barbatul si femeia…..nevoie unul de celalalt in egala masura.
   Fara barbati nu ne.am mai simti FEMEI……fara femei…..nu v.ati mai simti barbati!
   Nimic complicat.

   Reply
   • Adrianno 27th februarie 2016 at 14:28

    Suntem facuti unii pt ceilalti…probabil materialul este destinat femeilor aflate in impas …sau, probabil, si barbatilor ce cred ca au controlul absolut asupra reprezentantelor sexului frumos :)).

    Reply
  2. Gogu Disperatu' 21st februarie 2016 at 20:05 -

   :)) Cel mai frumos de iubit. Pai da, dupa ce v-ati vandut celor care n-au meritat. Acum nu va vindeti celor raniti, deci poate cu n probleme in plus. Bun. Dar faptul ca nu aveti nevoie de un barbat pentru a fi fericite, aici va mintiti.

   Ce-i ala, tren sau avion? 😛

   Reply
   • cristina 11th aprilie 2016 at 17:56

    te in inseli amarnic …cu voi sau fara voi e tot una sau poate daca ma gadesc mai bn ar fi cu o problema in minus sau cum vrei tu o bataie de cap in minus

    Reply

  Leave a Reply