Sunt zile în care ai vrea să muţi munţii din loc şi zile în care preferi să te aşezi la poalele lor şi să te odihneşti.

                                       Sunt zile în care ai vrea să muţi munţii din loc şi simţi că eşti pregătită să faci orice e posibil pentru a-ţi îndeplini visele, pentru a face bine şi pentru a fi fericită. Sunt zile în care nimic nu pare imposibil şi continui să mergi înainte, să-ţi clădeşti o viaţă frumoasă, să întâlneşti oameni frumoşi, să le fii alături tuturor. Sunt zile în care pari de neînvins femeie. Sunt zile în care chiar eşti de neînvins, femeie!

                                       Dar sunt şi zile în care îţi ajunge. Nu vrei să renunţi, pentru tine renunţarea la ceea ce îţi poate aduce fericire nu este o opţiune. Tu nu vrei să renunţi, vrei doar să te odihneşti, îţi doreşti să petreci puţin timp în linişte alături de tine însăţi, să îţi tragi sufletul, să îţi alini rănile şi să nu faci nimic altceva pentru tine sau pentru alţi oameni. Odihneşte-te, femeie! Odihneşte-te şi stai liniştită, imperiile se clădesc într-o viaţă, iar fericirea e cel mai mare imperiu al sufletului, să nu te grăbeşti. Odihneşte-te, femeie!

                                       Ai dreptul să oboseşti şi să-ţi spui că nu mai poţi. Trăim în vremuri în care în afară de tine însăţi, nu mai ai cui să-i spui cât eşti de obosită de-atâtea lupte duse zi de zi. Ai dreptul să te odihneşti, toţi avem. Ai dreptul să-ţi iei o pauză de la a mai iubi, de la a mai face eforturi măreţe pentru o fericire promisă acum mult timp. Ai dreptul să îţi iei o pauză de la a mai depune vreun efort pentru tine sau pentru oricine altcineva.

                                       Sunt zile în care te aşezi la poalele munţilor şi priveşti cerul, îţi încarci bateriile, te gândeşti la ce ai realizat şi la ce mai trebuie să realizezi. Te bucuri pentru ceea ce ai şi atât. Te mulţumeşti cu atât.

                                       Sunt zile în care ai vrea să muţi munţii din loc şi zile în care preferi să te aşezi la poalele lor şi să te odihneşti.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (53)

  1. Marta 08th februarie 2016 at 08:07 -

   Eu

   Reply

  Leave a Reply