Sunt un om greu de iubit !

                                      Sunt un om greu de iubit! 

                                      Sunt un om care cere mult. Atât de mult cât înseamnă totul pe care îl poate oferi cineva atunci când iubeşte. 

                                      Sunt o femeie greu de înţeles. Atât de greu de înţeles încât am început să cer să se înţeleagă un singur lucru, vreau doar să fiu ascultată. Vreau doar să mi se spună că totul va fi bine, şi deşi voi şti că e o minciună plină de speranţă, o voi crede. 

                                      Sunt un suflet care trebuie să rămână liber. Şi pot rămâne astfel chiar dacă mă închid în colivia iubirii. Ştiai că iubirea e cerul însuşi? Pot rămâne un suflet liber iubind.

                                      Sunt un om greu de iubit, dar sunt şi un om care iubeşte enorm, cu tot sufletul şi cu tot ce însemn eu. Sunt un om greu de iubit pentru că am iubit cândva foarte uşor, iar celorlalţi le-a fost la fel de uşor să mă rănească, să îmi îngenuncheze sufletul şi să mă lase fără speranţe aprinse în inimă. Acum sunt un om greu de rănit şi dacă mă vei putea răni vreodată, te rog să nu o faci pentru că vreau să ştii că asta înseamnă că te iubesc. 

Foto: We Heart It

large (12)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply