Sunt oameni pe care trebuie pur şi simplu să-i întâlneşti şi să-i iubeşti. Şi îi vei întâlni şi îi vei iubi. Fiecare îţi va lua şi fiecare îţi va oferi ceva. Unii îţi oferă o iubire de neuitat, alţii o lecţie pe care n-ai voie să nu o înveţi. Şi ca întotdeauna… Mai întâi lecţiile… Mai întâi lecţiile şi apoi fericirea.

                                     Sunt oameni pe care, oricât de mult ţi-ar greşi, îi ierţi, uiţi, îi iubeşti mai departe. Sunt oameni pe care, din cauză că i-ai închis prea mult în suflet, trebuie să-i părăseşti şi să uiţi că au fost acolo cândva, că i-ai iubit. Sunt oameni pe care trebuie pur şi simplu să-i întâlneşti şi să-i iubeşti. Şi îi vei întâlni şi îi vei iubi. Fiecare îţi va lua şi fiecare îţi va oferi ceva. Unii îţi oferă o iubire de neuitat, alţii o lecţie pe care n-ai voie să nu o înveţi. Şi ca întotdeauna… Mai întâi lecţiile… Mai întâi lecţiile şi apoi fericirea.

                                     Ne rugăm de o anumită relaţie să meargă, aşteptăm un anumit om să se îndure să iubească, dar dacă nu trebuie să se întâmple, nu se întâmplă. Suntem nevoiţi să învăţăm că nu tot universul e aşezat la picioarele noastre uneltind pentru fericirea pe care ne-o dorim cu lăcomie. Trebuie să învăţăm să pierdem, să suferim, să nu ne mai lăsăm minţiţi, amăgiţi, înşelaţi şi uitaţi şi abia mai apoi ni se dă voie să fim fericiţi… Mda… Mai întâi lecţiile…

                                     Unii oameni îţi greşesc atât de mult încât îţi arată că poţi ierta mai mult decât ai fi crezut că o poţi face. Pe unii oameni nu-i poţi lăsa să-ţi scape, nu vrei să-i laşi să plece şi nici nu te înduri să pleci. Sunt oamenii alături de care poţi repara, poţi reclădi, poţi face atâtea lucruri frumoase chiar dacă uneori eşti nevoită să ierţi… Poate vei fi nevoită cândva să ceri iertare. Alţi oameni parcă nu-ţi dat atâtea motive să rămâi şi te îndepărtează tot mai mult cu fiecare greşeală, te fac să-i ierţi tot mai greu de fiecare dată până când nu mai poţi să ierţi deloc. 

                                     Avem nevoie de astfel de oameni, de toţi. Şi de aceia care iubesc, şi de aceia care greşesc, şi de aceia care te uită şi de aceia care te iartă. Fiecare are ceva de oferit, lecţii frumoase sau palme, fericirea sau amar. Sunt oameni pe care trebuie să-i întâlneşti ca să fie lângă tine mereu şi alţii cărora trebuie să înveţi să le spui la revedere sau chiar adio.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply