Sunt oameni care vor încerca să ascundă iubirea voastră, care vor spune ce simt în șoaptă de teamă să nu-i audă cineva. Și oameni care te vor săruta pe neașteptate în public, care îți vor spune că te iubește atunci când privirile tuturor celor din jur vor fi asupra voastră. Totuși, nu cred că ar trebui să ai prea mare încredere în sentimentele unui om care vrea să păstreze iubirea voastră în secret. 

                              Sunt oameni care vor încerca să ascundă iubirea voastră, care vor spune ce simt în șoaptă de teamă să nu-i audă cineva. Astfel de oameni nu te vor surprinde niciodată în public, nu le vor arăta niciodată celorlalți ce simt pentru tine. Astfel de oameni te vor face să te întrebi dacă sunt sinceri, dacă faci ceva greșit sau dacă meriți un tratament atât de rece. Și e păcat să îți pui atâtea întrebări. Nu e bine să îi lași pe ceilalți să știe totul, dar o relație avută în secret e o relație în care nu ar trebui să pierzi prea mult timp. 

                              Și oameni care te vor săruta pe neașteptate în public, care îți vor spune că te iubesc atunci când privirile tuturor celor din jur vor fi asupra voastră. Astfel de oameni te vor face să te simți iubită în adevăratul sens al cuvântului, îți vor da certitudinea că se mândresc cu tine și nu vor rata nicio ocazie să îți întărească această certitudine. Un astfel de om te va strânge mai tare de mână și te va prinde de mijloc atunci când privirile altor femei îl vor dezbrăca. Un astfel de om te va săruta pe frunte, pe buze, pe umăr, atunci când privirile altor bărbați vor fi ațintite asupra ta. 

                              Nu cred că ar trebui să ai prea mare încredere în sentimentele unui om care vrea să păstreze iubirea voastră în secret. Și asta pentru că unele dintre cele mai frumoase momente, cele mai dulci amintiri, se întâmplă pe neașteptate și doar rareori în intimitatea de doi. Iubește un om care se mândrește oricând, oricât, oriunde, că te are alături de el. Iubește un om care arată lumii întregi că ești universul care îi face zilele mai frumoase. 

 

 

 

 

Foto: Robb Leahy

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts