Sunt oameni care te iubesc pe neașteptate, spontan, vijelios, sincer, curat, nebunește. Și cât bine fac ei iubind, cât vindecă… Dar sunt și oameni care pleacă la fel de neașteptat, la fel de spontan… Și cât mai rănesc oamenii ăștia. Nici nu își dau seama. Sau nu le pasă.

                               Sunt oameni care te iubesc pe neașteptate, spontan, vijelios, sincer, curat, nebunește. Te cuprind în brațe și fără să vrei îi lași să îți intre în suflet, să se cuibărească acolo, să prindă rădăcini adânci pe care nici tu nu ți le explici, rădăcini pe care, de bună voie, cu greu vei reuși să le smulgi dacă va fi cazul. Îți oferă un sentiment de liniște, îți dau siguranță și te fac să te simți alinată, înțeleasă. Sunt oameni pe care nu i-ai așteptat niciodată, pe care nu i-ai căutat și nu i-ai implorat să îți fie alături, dar care știu că locul lor e lângă tine. Și cât bine fac ei iubind, cât vindecă… Astfel de oameni trebuie prețuiți, iubiți, păstrați cu grijă pentru că la rândul lor vor fi exact ce ai nevoie și chiar mai mult de atât. 

                               Dar sunt și oameni care pleacă la fel de neașteptat, la fel de spontan… Poate le oferi totul. Poate te străduiești să le fie bine. Poate tu crezi că totul e perfect doar pentru că așa ar trebui să fie cântărind faptele și gesturile dintre voi. Dar, cu toate astea, motive există mereu, fie că îți sunt datorate, fie că nu. Fie că le vei afla, fie că se va mulțumi să îți spună acel dureros Nu e vina ta!. Sunt oameni alături de care trăiești multe și ai vrea să trăiești și mai multe, să îți mai faci amintirii, să mai scrieți povești, să zugrăviți nopțile în alb pentru a avea ce povesti cu nostalgie în zilele negre. Sunt oameni care, cu toată iubirea primită, cu toate sacrificiile trăite, pot pleca. Și cât mai rănesc oamenii ăștia. Nici nu își dau seama. Sau  nu le pasă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts