Sunt o femeie puternică. Singurătatea m-a învăţat să fiu puternică pentru mine, dar iubirea m-a determinat să fiu puternică pentru doi.

                                           Sunt o femeie puternică. Singurătatea m-a învăţat să fiu puternică pentru mine, dar iubirea m-a determinat să fiu puternică pentru doi.

                                         De ce spun asta? Pentru că iubind am fost nevoită să renunţ să mă gândesc în primul rând la mine. Am învăţat să mă bucur din orice pentru că ştiam că fericirea mea e şi fericirea celui de lângă mine. Am învăţat să îmi port mai mult de grijă ca să îi uşurez din poveri şi să ascund îngrijorarea care mă încerca adesea din cauza lui. Am învăţat să tac, căci uneori tăcerea e sacră şi am învăţat să strig în şoaptă ceea ce aş vrea să ştie o lume întreagă… Aceeaşi lume care nu află însă nimic pentru că nu merită. Am învăţat să fiu puternică pentru că nu am vrut să fiu slăbiciunea nimănui, în special a celui pe care îl iubesc. Am fost nevoită să spun ,,Va fi totul bine”, deşi mă întrebam dacă mă poate oare crede. Am fost nevoită să ridic un suflet de jos, deşi eram la fel de doborâtă. Am fost nevoită să răspund unor întrebări cărora abia le cunoşteam înţelesul pentru a aduce încredere cuiva care avea nevoie de ea ca de o gură de aer proaspăt. Am învăţat să spun ,,Te iubesc” şi să vindec. Şi am reuşit, am fost puternică pentru că am iubit.

                                         În singurătate mi-am permis să fiu slabă, să mă tem şi să mă întreb. Mi-am permis să mă dobor singură şi abia după ce am terminat să-mi plâng de milă am putut să mă ridic. În singurătate suntem mai întâi de toate slabi şi abia după aceea devenim puternici.

                                         Iubirea nu ne dă voie să fim slabi atunci când celălalt are nevoie. Am iubit, am spus că iubesc şi am alinat, am ridicat, am ajutat şi am înţeles un suflet. Atunci când iubeşti nu ai voie să fii slab, trebuie să fii puternic, atât pentru tine, cât şi pentru celălalt… Uneori, mai ales pentru celălalt.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply