Sunt momente în viaţă în care dacă priveşti înapoi, rămâi în urmă.

                   Viaţa nu aşteaptă după noi niciodată! Merge mai departe cu sau fără prezenţa noastră şi ar fi bine să mergem în acelaşi timp cu ea pentru că uneori sunt momente în viaţă în care dacă priveşti înapoi, rămâi în urmă. Dacă te opreşti prea mult asupra trecutului pierzi prezentul şi chiar şi viitorul, iar timpul ni se subordonează prea puţin ca să ne putem permite o astfel de pierdere.

                   Cândva mi-am lăsat sufletul în trecut, l-am abandonat acolo fără să mă gândesc la consecinţe şi era cât pe ce să pierd lucruri importante. Din cauza unui bărbat puteam să pierd unul care m-a făcut de nenumărate ori mai fericită. Am avut norocul să întâlnesc un bărbat dispus să mă aştepte şi să aibă răbdare. Mi-a oferit tot timpul său, tot timpul care mi-a fost necesar să recuperez ceea ce pierdusem.

large (6)

                     Bărbaţii, atunci când ne iubesc, devin fiinţe extraordinare, fac minuni pentru noi. Devin mai răbdători, învaţă să asculte, încearcă să înţeleagă, devin exact ceea ce ne trebuie pentru a fi fericite, pentru a uita amănuntele neplăcute ale trecutului. Avem nevoie de bărbaţi pentru a duce o viaţă împlinită şi guvernată de fericire. Avem nevoie de ei pentru că avem nevoie de oameni care să ne determine să ne dorim viitorul, avem nevoie de oameni care să lupte pentru noi şi pentru care să luptăm la rândul nostru. Noi avem nevoie de ei, iar ei au nevoie de noi. Aşa trebuie să fie, trebuie să convieţuim ,să ne ajutăm şi să facem tot posibilul ca cel de lângă noi să fie fericit pentru că numai prin fericirea lui a ta se va ridica la nivelul aşteptărilor.

                    Se poate trăi fără un alt suflet care să fie apropiat sufletului tău. Mulţi au trăit astfel, dar vrei una ca asta? La un moment dat, fiecare dintre noi a trăit în singurătate dar cred că viaţa a fost construită pentru doi.

                     Sfat pentru cei care momentan sunt blocaţi în trecut : Trecutul s-a trăit, dar nu şi prezentul, nu şi viitorul. Pe astea trebuie să le trăieşti, iar trecutul trebuie să îl laşi undeva… în trecut, undeva departe. Atât de departe încât să nu te mai influenţeze sau afecteze în vreun fel, dar totuşi destul de aproape ca să nu fie uitat pentru că face parte din tine. Sunt momente în viaţă în care dacă priveşti înapoi, rămâi în urmă. Ţine minte asta !

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply