Sunt mofturoasă pentru că vreau tot ce e mai bun pentru mine. Sunt încăpăţânată pentru că nu mai vreau să las pe nimeni să mă prostească, dar asta nu înseamnă că am o încăpăţânare prostească. Sunt puternică pentru că nu mi-a plăcut niciodată să depind de cineva, pentru că n-a fost nimeni lângă mine să mă prindă atunci când am căzut. Ştiu cum sunt şi îmi place cum sunt. Cei care nu mă plac aşa, sunt invitaţi să se îndepărteze şi punct.

                                    Sunt mofturoasă pentru că vreau tot ce e mai bun pentru mine şi cred că e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi dorească tot ce e mai bun pentru el. Dacă ne-am mulţumi mereu cu ceea ce ne oferă viaţa am fi doar oameni trişti şi liniştiţi. Eu nu cred că ar trebui să fie nimeni mulţumit cu necazurile, cu problemele, cu nepăsarea, cu absenţa, cu dorul, cu singurătatea. Ar trebui să ne dorim mereu ceva mai mult, ceva real, ceva frumos, ceva care să ne facă fericiţi. Sunt mofturoasă, dar asta nu înseamnă că sunt un om rău sau că mă cred superioară faţă de altcineva, aşa cum sunt mulţi tentaţi să creadă auzind cuvântul ,,moft”, asta înseamnă doar că vreau ceva frumos pentru mine.

                                    Sunt încăpăţânată pentru că nu mai vreau să las pe nimeni să mă prostească, dar asta nu înseamnă că am o încăpăţânare prostească, înseamnă că am ajuns să mă satur să las de la mine pentru alţii care nu merită acest favor mai mult decât îl merit eu. Sunt oameni care se încăpăţânează să nu fie fericiţi şi oameni care se încăpăţânează să găsească fericirea, eu fac parte din a doua categorie.

                                    Sunt puternică pentru că nu mi-a plăcut niciodată să depind de cineva, pentru că n-a fost nimeni lângă mine să mă prindă atunci când am căzut. Ştiu cum sunt şi îmi place cum sunt. Fiecare dezamăgire m-a învăţat o lecţie, m-a făcut mai puternică şi m-a ambiţionat mai tare să caut fericirea pe care o vreau eu, aceea pe care să ştiu că o merit atunci când am s-o găsesc. Fiecare bucurie m-a ajutat să îmi amintesc să zâmbesc, să mă bucur de lucrurile mărunte pe care mi le oferă viaţa, să fiu o femeie liniştită şi caldă, blândă şi cu suflet frumos. Eu ştiu cum sunt. Cei care nu mă plac aşa, sunt invitaţi să se îndepărteze şi punct.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Esti cea mai tare, iubi, meriti tot ce e mai bun! Eu te plac foart mult.

 • COMMENTS (31)

  1. inteleptul 15th mai 2016 at 16:58 -

   Esti cea mai tare, iubi, meriti tot ce e mai bun! Eu te plac foart mult.

   Reply

  Leave a Reply