Sunt genul acela de femeie care bea vin, iubeşte mult şi te poate face să regreţi greşelile făcute.

                               Mi-am călcat de multe ori pe suflet pentru oamenii pe care i-am iubit şi într-un final mi-au dovedit că nu am făcut bine pentru că mi-au arătat că nu meritau să fac un astfel de sacrificiu. Mi-am călcat pe orgoliu pentru oameni care nu au vrut să renunţe la rândul lor la orgoliu, iar asta m-a durut tare. Am simţit că eu am iubit destul cât să renunţ la ceea ce ne făcea rău amândurora şi că el nu a iubit destul cât să facă la fel. Mi-am călcat pe inimă făcând compromisuri grele cu mine însămi, iertând mai mult decât aş fi crezut vreodată că pot ierta. Am fost naivă şi am acordat a doua şansă. Dar când cel drag mi-a arătat că nu merită şi a repetat aceleaşi greşeli, nu am fost proastă. Nu i-am acordat şi a treia şansă. 

                               Sunt genul acela de femeie care bea vin, iubeşte mult şi te poate face să regreţi greşelile făcute. Sunt genul acela de femeie care poate face totul pentru a te păstra lângă ea, dar care poate pleca pur şi simplu atunci când simte că nu se mai poate, că nu mai are rost sau că nu meriţi efortul de a rupe bucăţele din suflet pentru a te ţine aproape. 

                               Sunt genul acela de femeie care bea vin, îţi poate pune bandaje pe suflet şi vrea doar să fii mereu alături de ea. Ştiu cât de importantă e prezenţa omului drag pentru că mi s-a oferit absenţa. Ştiu cât de importante sunt faptele pentru că am primit doar vorbe goale. Ştiu cât de important e să fii cât poţi fi de bun pentru a-l învăţa pe cel drag că poate fi şi el mult mai bun decât credea că poate fi. Sunt genul acela de femeie care a învăţat atât din fericire cât şi din momentele triste. Iar asta m-a făcut un om frumos. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts