Sunt femeie şi am să lupt până la final pentru fericire, iar când o voi obţine, am să plâng pe umărul lui!

                                                Sunt femeie şi am să lupt până la final pentru fericire, iar când o voi obţine, am să plâng pe umărul lui!

                                              Sunt femeie şi încă mă întreb de unde sunt în stare să găsesc atâtea motive să nu renunţ, de unde reuşesc să îmi mai trag puterile şi de ce nu am renunţat până acum… Privesc în trecut şi uneori chiar mă gândesc că au fost momente în care puteam pur şi simplu să clachez, să renunţ la tot şi s[ fac totul să fie mai uşor… Oare cât de uşor ar fi fost să renunţ?

                                              Sunt femeie şi am descoperit în sufletul meu o ambiţie pe care nu am crezut niciodată că o posed. Am vrut să fiu fericită. Vreau să fiu fericită. Probabil toţi vrem să fim fericiţi, dar nu avem mereu parte de ceea ce ne dorim. De fiecare dată când am fost dezamăgită am sperat şi mai mult, de fiecare dată când am avut motive să renunţ m-am ambiţionat şi mai tare, de fiecare dată când mi s-a spus că cer prea mult mi s-a întărit dorinţa de a obţine ceea ce vreau pentru a-mi demonstra că vreau ceva omenesc, nu ceva imposibil.

                                              Am să lupt până la final pentru fericire. Sunt femeie şi nu mă tem de eşec, nu mă tem să pierd pentru că am pierdut destul, nu îmi mai e teamă să fiu pierdută pentru că m-au pierdut câţiva şi totuşi am regăsit şi de una singură calea. Poate că renunţând aş pierde, dar alegând să continui să caut fericirea o pot găsi, ştiu asta!

                                              Iar când o voi obţine, am să plâng pe umărul lui! Am să-mi ofer răgazul de a fi slabă şi de a jeli momentele în care mi-a fost imposibil să îmi trag sufletul. Am să plâng pe umărul lui şi am să-i mulţumesc că există… Apoi am să-l cert că m-a făcut să aştept atât de mult pentru un moment atât de frumos, după care am să-l sărut şi-am să-l iubesc întreaga viaţă. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. linutzu 08th martie 2016 at 21:47 -

   si el cu tine!si nimic nu o sa va mai desparta.

   Reply

  Leave a Reply