Sunt duală, am două feţe, una care te poate iubi şi pe care o poţi iubi la rândul tău, alta care te poate urî dacă vrei să îmi faci rău.

                                         Sunt duală, am două feţe, una care te poate iubi şi pe care o poţi iubi la rândul tău, alta care te poate urî dacă vrei să îmi faci rău.

                                         Ce te-aş ruga să nu faci niciodată, să nu mă laşi  să devin o eu pe care eu n-o pot suporta şi pe care tu nu o poţi iubi. Când spun că am două feţe nu glumesc, dar nu vreau să înţelegi că sunt prefăcută, urăsc prefăcătoria pentru că urăsc minciuna. Urăsc prefăcătoria, dacă am două feţe, pe care mi le asum pe deplin, nu înseamnă că mă prefac sau că încerc să fiu ceva ce nu sunt de fapt… Nu încerc să fiu altcineva. Atunci când spun că am două feţe vreau să spun că sunt formată din două femei care pot cădea la pace şi se pot înţelege asupra atitudinii pe care să o afişez faţă de tine. Sunt formată dintr-o femeie care te iubeşte! Acea femeie poate fi totul pentru tine, ştiu sigur că tu eşti totul pentru ea. Acea femeie e pregătită să lupte, să înfrunte, să învingă, nici ea nu ştie ce, dar poate lupta, poate înfrunta şi poate învinge orice! Sunt formată din încă o femeie care poate renunţa, poate uita şi poate merge mai departe ca şi când tu nu ai fost decât o etapă, nidecum o destinaţie finală. Poate uita totul de parcă nu s-a petrecut nimic între noi, poate renunţa la a mai spera sau la a mai aştepta vreun răspuns pozititv la tot ce îţi cer şi refuzi să îmi oferi, poate merge mai departe la fel cum poate cealaltă să te aştepte pentru totdeauna.

                                         Pot fi duală. Sunt duală. Dar nu sunt prefăcută sau mincinoasă. Sunt doar… Sunt capabilă să îi tratez pe cei din jurul meu la fel cum mă tratează la rândul lor… Mai ales pe cel pe care îl consider totul… Îl pot considera şi… Nimic! Numai că fac asta ceva cam târziu…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply