Sunt doar o femeie. Iubesc, am fost rănită, rănesc, caut fericirea şi sper că o voi găsi la el… La care el, numai Dumnezeu ştie.

                                           Sunt doar o femeie. Iubesc, am fost rănită, rănesc, caut fericirea şi sper că o voi găsi la el… La care el, numai Dumnezeu ştie.

                                           Cred că de iubire nu ne vindecăm niciodată. Ne naştem din iubire, creştem cu iubire şi murim cu ea în suflet.

                                           Sunt un simplu om. Sunt doar o femeie şi iubesc. Ştiu ce înseamnă să suferi, ştiu ce înseamnă să te temi de sentimente frumoase, dar chiar şi atunci când m-am temut, tot nu am fugit de iubire. Poate la început da, eram prea tânără şi neştiutoare, dar mai apoi am realizat că îmi pot pierde şansa la fericire din cauza fricii, aşa că am învăţat să continui să iubesc, indiferent cât de tare m-ar fi durut sufletul.

                                           Am fost rănită şi am rănit. Au fost bărbaţi care nu m-au putut iubi, dar şi alţii pe care eu nu mi i-am putut apropia de suflet. După unii am plâns şi poate, doar poate şi alţii au plâns după mine. Am învăţat astfel ce înseamnă indiferenţa atunci când o primeşti şi ce înseamnă ea atunci când nu poţi decât să o oferi.

                                           Caut fericirea şi sper că o voi găsi la el… La care el, numai Dumnezeu ştie. Eu am căutat-o la fiecare bărbat pe care l-am iubit. Şi am găsit la fiecare fericire, dar fiecare m-a iubit în felul lui şi fiecare m-a făcut fericită în felul lui. Apoi ficare m-a dezamăgit aşa cum nu credeam că o va face. Oare eu am dezămagit? Poate… Nu ştiu. Cred că da… Fiecare dintre noi a dezamăgit cândva pe cineva. Sper că voi găsi cândva fericirea la el. La acel el de lângă care să nu fiu nevoită să plec şi care să nu fie nevoit să mă părăsească. Poate că uneori nici viaţa nu ne vrea împreună şi face tot posibilul să ne despartă. Şi suntem slabi în faţa vieţii. Facem cum vrea ea. La care el voi găsi fericirea, numai Dumnezeu ştie.

Foto: We Heart It

large (4)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Camy 18th decembrie 2015 at 14:31 -

   Chiar asa…doar Dumnezeu stie…ceea ce ti-e scris, ti-e pus in frunte

   Reply

  Leave a Reply