Sunt departe de a fi perfectă. Iar asta mă face unică. Și îmi place cine sunt.

                                Părul nu mă ascultă întotdeauna și nu e mereu așezat, aranjat, coafat. Uneori uit să zâmbesc sau am zile în care pur și simplu prefer să nu ies în evidență în vreun fel. Am vergeturi și câteva cicatrici, atât pe piele cât și pe suflet. Sunt perioade în care mă îngraș pentru că cea mai bună prietenă a unei femei atunci când toți ceilalți au ales să plece, rămâne tot ciocolata, oricât ar încerca unii să nege asta. 

                                Uneori sunt copilă, poate chiar prea copilă și am momente în care mi-e dor să merg cu picioarele goale prin iarbă, să privesc stelele într-o zi de vară, la țară și să mă bucur de ploaie. Alteori sunt femeie matură și mă las încorsetată de reguli pe care nu eu mi le-am impus și le respect, deși nu prea mă fac fericită, ba din contră. Îi pun pe ceilalți înainte mea, pe ei și nevoile lor, uitând astfel de mine însămi și de tot ceea ce mă face fericită. 

                                Uneori sunt adolescentă și mă îndrăgostesc de oamenii nepotriviți, îi las să îmi intre încălțați în suflet, fără să își șteargă picioarele de trecut înainte. Apoi sufăr de una singură și trebuie să mă vindec de ei și de tot. Alteori sunt pretențioasă și greu de iubit pentru că mi-e teamă să nu sufăr din nou. 

                                Sunt complicată și greu de iubit. Sunt departe de a fi perfectă. Iar asta mă face unică. Și îmi place cine sunt. Știu că în sufletul meu se ascund calități și comori pe care unii nici nu își închipuie că le vor găsi. Sunt loială, de încredere și iubesc cu tot sufletul. Sunt devotată și te poți baza oricând pe mine. Faptul că nu sunt perfectă nu mă face mai puțin demnă de a fi iubită. Ci din contră. Oamenilor trebuie să li se potrivească și defectele. 

 

 

 

Foto: rawpixel

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts