Sunt convinsă că ar fi putut ieşi ceva frumos între noi, dar din păcate tu ai căutat o femeie cu care să te culci, în timp ce eu am căutat un bărbat cu care să dorm.

                                             Sunt convinsă că ar fi putut ieşi ceva frumos între noi, dar din păcate tu ai căutat o femeie cu care să te culci, în timp ce eu am căutat un bărbat cu care să dorm.

                                             Şi nu îmi spune că sunt unul şi acelaşi lucru pentru că eu îţi voi răspunde că de fapt e o diferenţă ca de la cer la pământ. Vezi tu, poţi să te culci cu o femeie fără să te lege ceva de ea, apoi, după ce ţi-ai făcut treaba să o înjuri ca un birjar needucat, doar eşti un bărbat puternic, plin de testosteron până în măduva oaselor. Poţi să te culci cu o femeie doar pentru că ţi-a căzut din cer o partidă bună şi doar nu ai fi fost prost să o ratezi. Cine ar fi, aşa-i? Mai poţi să te culci cu o femeie pentru o mie de motive, dar…

                                             Dar eu vreau să am alături un bărbat lângă care să pot dormi liniştită, ştiind că mi-e aproape atât cu trupul cât şi cu sufletul, iubindu-mă. Eu vreau să ştiu, nu să mă întreb, cât de departe putem ajunge împreună. Vreau să privim în aceeaşi direcţie, să ne îndreptăm spre o bătrâneţe comună şi să nu ne ţină împreună doar patul. O femeie nu ar trebui să fie apreciată pentru ce îţi poate oferi din punct de vedere fizic, dacă o apreciezi doar pentru asta, din punctul meu de vedere, nu meriţi nimic. Ea trebuie apreciată, MAI ALES, pentru ce îţi poate oferi sufleteşte. 

                                             Şi dacă n-ai apreciat asta, atunci nu te întreba de ce nu a mers. Eu sunt sigură că sunt zeci de mii de relaţii care s-au terminat tocmai din cauză că unul a vrut să se culce, iar altul ar fi preferat să doarmă.

                                             Nu spune nimeni să nu te culci cu ea, dar ar fi de preferabil ca mai apoi să îi spui ,,Noapte bună” şi să dormi tot lângă ea, şi cu sufletul, nu să vă îmbrăcaţi şi să vă vedeţi mai departe de vieţile voastre, separaţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply