Sunt bărbaţi cărora le plac picioarele femeilor atât de mult încât fac tot posibilul să le vadă cum pleacă.

                                       Sunt bărbaţi cărora le plac picioarele femeilor atât de mult încât fac tot posibilul să le vadă cum pleacă. Asta am ajuns să cred şi singura dată când aş vrea să aud un bărbat fluierând după o femeie când aceasta l-ar părăsi definitiv, măcar să fluiere, într-adevăr, a pagubă de această dată. Aş vrea să văd un bărbat muşcându-şi buza de jos văzând picioarele unei femei cum se mlădie în mers, dar să şi-o muşte de oftică ştiind că a pierdut-o.

                                       Dacă ai fi destul de deştept atunci când e cazul, nu mai târziu, ca de obicei, ai fi capabil să-i vezi în continuare picioarele altfel, nu plecând pentru ultima oară fără să-ţi lase speranţa că se vor întoarce.. Aş vrea să văd un bărbat lovind cu pumnul în perete de nervi c-a avut-o şi că l-a vrut doar pe el cândva, nu de nervi că nu i-au ieşit planurile aşa cum ar fi vrut, iar ea n-a cedat avansurilor sale insistente.

                                       Şi la fel cum sunt bărbaţi cărora le plac doar picioarele femeilor, sunt şi femei cărora le place să închidă gurile bărbaţilor pentru că nu mai vor să fie tratate cu superficialitatea grosolană aproape tipic masculină.

                                       Faceţi tot posibilul să le determinaţi să plece şi dacă pleacă, iar nu e bine pentru că ar trebui să rămână pe motiv că n-are motive să plece. Ştiu că sună aberant, dar la fel sunt şi argumentele celor care nu vor să recunoască faptul în anumite moment şi-au făcut probleme cu mâna lor.

                                       Dacă tu faci tot posibilul ca ea să plece, iar ea face tot posibilul ca să te determine să o doreşti lângă tine, în cele din urmă tu vei fi cel tare, tu vei câştiga, iar ea va pleca pentru ca tu să-i vezi încă o dată picioarele. De această dată doar plecând, niciodată întorcându-se.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply