Sunt bărbaţi care te lasă să îi aştepţi crezând că îi vei aştepta oricât… Şi sunt femei care s-au hotărât deja să nu te mai aştepte atunci când tu te-ai hotărât să le iubeşti.

                                  Sunt bărbaţi care te lasă să îi aştepţi crezând că îi vei aştepta oricât… Şi sunt femei care s-au hotărât deja să nu te mai aştepte atunci când tu te-ai hotărât să le iubeşti.

                                  Poate faptul că ne-am iubit şi ne despărţim nu e o dramă atât de mare. Poate e o dramă mai mare să ne iubim, dar nu în acelaşi timp. Când unul e fericit celălalt să sufere, iar când cel care a suferit reuşeşte să meargă mai departe, celălalt să realizeze că iubeşte.

                                  Sunt bărbaţi care te lasă să îi aştepţi crezând că îi vei aştepta oricât… Atfel pot alerga după lucrurile care nu aşteaptă la fel ca tine. Pot alerga după lucruri şi după oameni. Ştiu că tu aştepţi. Tu aştepţi şi tot aştepţi. Dar orice aşteptare e provizorie. La un moment dat realizezi că deşi pentru iubire merită să aştepţi, nu oricine merită să fie aşteptat. Iar cel care iubeşte nu se lasă niciodată aşteptat de cel drag.

                                  Şi sunt femei care s-au hotărât deja să nu te mai aştepte atunci când tu te-ai hotărât să le iubeşti. Acele femei şi-au dat seama că pentru iubire merită să aştepţi oricât, oricum, orice ar fi, dar nu pe oricine. Iar dacă a plecat, înseamnă că pentru ea ai devenit oricine, deşi fusesei cândva un cineva care reprezenta totul.

                                  Şi vine o vreme când fiecare începe să primească ce a lăsat în urma sa. Te-ai lăsat aşteptat, vei aştepta. Ai frânt o inimă, va fi frântă şi a ta. Ai renunţat la cineva, altcineva va renunţa la tine. Ai iubit, vei fi iubit. Şi tot aşa. În cele din urmă fiecare primeşte ceea ce merită. Dacă nu meriţi ceea ce primeşti înseamnă că nu îţi aparţine. 

                                  Sunt bărbaţi care te lasă să îi aştepţi crezând că îi vei aştepta oricât…  Sunt bărbaţi care nu ştiu că oricât se poate sfârşi într-o clipă şi că ea poate renunţa să aştepte.

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply