Sunt atât de ambiţioasă încât nu mă mai mulţumesc cu orice nemernic, vreau şi eu domn din aceia care iubesc. Sunt atât de a dracu’ încât am să găsesc acel domn. Sunt atât de hotărâtă încât am să-l iubesc tot restul vieţii.

                                   Sunt atât de ambiţioasă încât nu mă mai mulţumesc cu orice nemernic, vreau şi eu domn din aceia care iubesc. Sunt atât de a dracu’ încât am să găsesc acel domn. Sunt atât de hotărâtă încât am să-l iubesc tot restul vieţii. Ţie-ţi mai rămâne decât să fii atât de domn încât să mă faci să mă simt femeie lângă tine, femeie în acel sens frumos. Ţie-ţi mai rămâne decât să fii ambiţios şi să nu mă laşi să plec de lângă tine, să nu-mi dai motive să o fac. Ţie-ţi mai rămâne să mă iubeşti şi atât.

                                   Am fost ambiţioasă mereu, dar iubind am lăsat ambiţiile la o parte şi am ascultat ce mi-a dictat inima. Şi mi-a dictat multe greşeli, m-a făcut să las orgoliul la final, chiar la finalul finalului. Am lăsat sufletul să-şi facă de cap, iar în cele din urmă m-am ales numai cu dezastru. A trebuit să fac ordine, dar ca întotdeauna unele lucruri erau prea dispruse ca să mai pot repara ceva, unele încăperi fuseseră zdruncinate din temelii, încă se mai vedeau fisurile, mi-a fost imposibil să le repar, sunt încă acolo. Dar de acum sunt ambiţioasă de-a binelea şi n-am să mai las ambiţiile pentru oricine pentru că nu oricine merită. 

                                   Din totdeauna am fost a dracu’ şi totuşi naivă, şi poate tocmai pentru că nu se potrivesc între ele am avut de pierdut. Uneori mai trebuie să fii a dracului înainte să fii naivă, nu invers pentru că ai de suferit la final, dar aşa facem noi, femeile, întâi vă arătăm slăbiciunile şi vă dăm voie să ne faceţi rău… Abia mai apoi avem motivaţia de a deveni puternice, când nu mai are cine să lupte pentru noi, când nu mai avem pentru cine să luptăm…

                                   Dar acum m-am hotărât, am să fac tot posibilul să găsesc acel domn de care am nevoie în viaţa mea pentru că acum am îndrăzneala necesară să fiu şi ambiţioasă şi a dracu’ şi hotărâtă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (16)

  1. Gogu 15th aprilie 2016 at 23:52 -

   Si eu la fel, pe iubita mea! :* Cu cea mai mare dragoste! <3 <3

   Reply

  Leave a Reply