Sunt atât de a dracului încât n-ai să mă poţi uita niciodată şi cu toate acestea îţi vei aminti de mine cu regretul că m-ai pierdut, deşi ar fi trebuit să mă păstrezi cu mare atenţie.

                                           Sunt atât de a dracului încât n-ai să mă poţi uita niciodată şi cu toate acestea îţi vei aminti de mine cu regretul că m-ai pierdut, deşi ar fi trebuit să mă păstrezi cu mare atenţie.

                                           Nu îmi dau seama dacă e calitate sau defect, dar pot rămâne în sufletelor celor care m-au rănit, probabil aşa… De-a dracu’ sau pentru că are cineva grijă să echilibreze balanţa dreptăţii în viaţă. Prea suferă unii cât şi pentru cei care trec nepăsători pe lângă orice. În unele cazuri iubirea e mare, dar incompetenţa o depăşeşe şi se sfârşesc urât poveşti frumoase, dar nu avem ce să facem, mergem înainte şi punem la suflet până nu vom mai putea să păşim de greutate.

                                           Îţi vei aminti de mine cu regretul că m-ai pierdut sau nu îţi va păsa oricum de cele petrecute între noi, dar eşti bărbat, pe cine vrem noi să minţim? Tu îţi baţi pur şi simplu joc de sentimentele celei care te iubeşte ca pe ochii din cap, ai impresia că ea e un obiect fără personalitate care nu ştie decât să te iubească pe tine, ai impresia că nu poate face altceva, în loc să îţi dai seama că ea e o femeie pentru care ar merita să lupţi aşa cum de altfel n-ai fost capabil să o faci.

                                           Ar fi trebuit să mă păstrezi cu mare atenţie. Poate nu chiar mare atenţie, n-am avut de gând să fug de lângă tine pentru că te-am iubit, dar ar fi trebuit să înţelegi că trebuie să ai grijă de tot ceea ce îţi aparţine, în special de oamenii de oameni care nu îţi aparţin ca obiecte, dar ca suflete da.

                                           Şi m-am încăpăţânat să nu îţi dau voie să mă uiţi pentru că am fost acea femeie de care aveai nevoie şi o ştii şi tu destul de bine. Îţi vei aminti de mine de fiecare când vei avea nevoie de ceva, orice, poate chiar de mine. Sunt eu destul de a dracu’ să fac asta sau e viaţa mai dreaptă decât ne aşteptăm atunci când avem nevoie de dreptate?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply