Sunt anumiţi oameni care nu se vor întoarce niciodată la tine, dar cu toate astea, fiinţa lor va tresări în sufletul tău de fiecare dată când îţi vei aminti de ei. Sunt anumiţi oameni pe care, deşi au plecat, nu îi vei uita niciodată şi nu vei renunţa niciodată la ei… Şi eu am plecat!

                              Uneori, mai târziu e deja prea târziu. E deja prea târziu să mai spui că iubeşti, să mai demonstrezi că iubeşti sau să mai spui că îţi pare rău. E deja prea târziu să mai încerci să fii prezent acolo unde ţi s-a dus atât de mult dorul încât nu mai eşti aşteptat. Şi e deja prea târziu să mai ceri încă o şansă sau măcar să încerci să găseşti scuze pentru ceva ce nu poate fi iertat. 

                              Uneori, oamenii pleacă din vieţile noastre. Şi e trist. E al dracu’ de trist. Şi e greu. E, poate, mult prea greu. Dar la fel de trist şi de greu este să şi pleci. Însă acolo unde nu îţi mai este apreciată prezenţa, acolo unde ai început să simţi că te arde prea tare dorul de ceva ce îţi cere cu ardoare sufletul… Acolo e mai bine să ţi se simtă lipsa. E mai bine să te întrebi dacă nu cumva ar fi trebuit să faci ceva mai mult pentru că răspunsul va fi ,,da”. În iubire nu e de ajuns să faci ceva, nu te mulţumeşti cu puţin. În iubire faci tot… Tot ce-ţi stă în putinţă să iubeşti şi să fii un om frumos pentru celălalt. 

                              Ştii… Sunt anumiţi oameni care nu se vor întoarce niciodată la tine, dar cu toate astea, fiinţa lor va tresări în sufletul tău de fiecare dată când îţi vei aminti de ei. Sunt anumiţi oameni pe care, deşi au plecat, nu îi vei uita niciodată şi nu vei renunţa niciodată la ei… Şi eu am plecat!

                              Am învăţat că e mai bine pentru mine să merg de una singură decât să încerc să prind din urmă un om care nu mă întreabă niciodată dacă sunt bine, dacă am obosit sau dacă sunt fericită. E mai bine să fiu singură de una singură decât să fiu singură în doi. Şi e mai bine ca celălalt să îşi amintească de mine cu gândul că am fost o femeie demnă decât să se gândească la faptul că până în ultima clipă a putut face din mine tot ce a vrut. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts