Sufletul tău nu e preş. Inima ta nu e hotel. Nu-i mai lăsa pe toţi să stea atât cât au nevoie de un răgaz. Nu le mai da voie tuturor să îşi şteargă tălpile mizerabile de sufletul tău.

                                         Femeie, sufletul tău nu e preş, dar cu toate acestea l-au călacat atâţia în picioare cu nepăsare, cu ignoranţă, cu nesimţire… Fără pic de remuşcări, de regrete sau păreri de rău. Nu le mai da voie! Arată-le că nu merită, că nu te merită. Demonstrează-le că sunt oameni prea mici ca să merite tot ce ai tu de oferit. Fă-i să plece singuri. Uneori e mai bine să fii considerată rea, decât să fii bună şi luată de proastă. Uneori e mai bine să-i întrăinezi pe cei care nu-ţi fac bine, decât să te înstrăinezi de tine însăţi.

                                         Inima ta nu e hotel, dar toţi vor să vină şi să plece când au ei chef, după bunul plac şi fără să fie nevoiţi să rămână sau obligaţi să se întoarcă. Toţi vor să-şi strecoare în buzunare şi-n bagaje tot ce pot să ia, numai aşa, ca să te lase pe tine cu mai puţin. De să nu, totuşi? Nu-i mai lăsa să stea atât cât au nevoie de odihnă. Ei se liniştesc, se regăsesc, se adună, iar tu rămâi cu dezastrul din urma lor. Tu rămâi să faci curăţenie şi nu termini niciodată, apoi se găseşte unul care să spună că eşti împrăştiată din punct de vedere sentimental, că ar trebui să-ţi faci ordine în suflet, că ar fi cazul să mai schimbi câte ceva. Dar te lasă, oare, ceilalţi să faci asta? Nici nu termini bine de adunat după unul, de iertat, de uitat, de făcut ordine prin sentimente şi gânduri, că vine altul pus pe fapte mari şi dă totul peste cap. Când să mai faci şi ordine dacă tu n-ai timp de odihnă, dar le eşti odihnă şi linişte tuturor? Când?

                                         Sufletul tău nu e preş. Inima ta nu e hotel. Nu-i mai lăsa pe toţi să stea atât cât au nevoie de un răgaz. Nu le mai da voie tuturor să îşi şteargă tălpile mizerabile de sufletul tău.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pres? Hotel? Despre ce vorbim? Cine ii invita si le da nr hotelului, ,,cheia”? Cine scoate afara presul pt a le arata.. disponibilitatea? Ca si cum ar spune: ,,Gata! Am terminat cu iubirea.” Dar apoi isi revin, scutura presul si o iau de la inceput cand unul le zambeste? Iubirea apare, dispare. Imatura sau nu, emotia ti-o ia inainte si alteori zicem ,,Vina nu e a ta, baby!” :)) Nu merita? Adica cum, trebuie incercati si apoi daca vedem ca admiratia e invinsa de brutalitate si ,,mizerie”, o aruncam? De ce mai provocam ochii si mintile cu senzualitate daca NOI suntem acelea care deschid hotelul ? Poate comentez si pt ca m-am saturat de toate aceste sentimentalisme romanizate. Ne deschidem ca o floare pt ca ne trebuie polen. Ce lupta, ce egalitate cand nu stim pt ce luptam, dar acceptam lupta, culmea.. Si eu ma dadeam in vant dupa poetizarea iluziei din suflet ranit, dar raman numai poezii neinvatate at the end of the day. Un barbat bun e tacut si ,,mic” in lumea asta mare. Ca si femeia. Dar na, eu imi scriu viziunea ca si cum as fi dezamagita si experimentatii scriu sa fereasca Femeia de pericole. Nu e rea intentia. Un blog. Opinii all over. Nu e vina ta, ca e vina mea ca-mi las presul sau e vina ta ca esti fraier si nu-i a mea.. Ce-i asta? Invarteli la ruleta..

 • COMMENT (1)

  1. vik 15th martie 2016 at 05:27 -

   Pres? Hotel? Despre ce vorbim? Cine ii invita si le da nr hotelului, ,,cheia”? Cine scoate afara presul pt a le arata.. disponibilitatea? Ca si cum ar spune: ,,Gata! Am terminat cu iubirea.” Dar apoi isi revin, scutura presul si o iau de la inceput cand unul le zambeste? Iubirea apare, dispare. Imatura sau nu, emotia ti-o ia inainte si alteori zicem ,,Vina nu e a ta, baby!” :)) Nu merita? Adica cum, trebuie incercati si apoi daca vedem ca admiratia e invinsa de brutalitate si ,,mizerie”, o aruncam? De ce mai provocam ochii si mintile cu senzualitate daca NOI suntem acelea care deschid hotelul ? Poate comentez si pt ca m-am saturat de toate aceste sentimentalisme romanizate. Ne deschidem ca o floare pt ca ne trebuie polen. Ce lupta, ce egalitate cand nu stim pt ce luptam, dar acceptam lupta, culmea.. Si eu ma dadeam in vant dupa poetizarea iluziei din suflet ranit, dar raman numai poezii neinvatate at the end of the day. Un barbat bun e tacut si ,,mic” in lumea asta mare. Ca si femeia. Dar na, eu imi scriu viziunea ca si cum as fi dezamagita si experimentatii scriu sa fereasca Femeia de pericole. Nu e rea intentia. Un blog. Opinii all over. Nu e vina ta, ca e vina mea ca-mi las presul sau e vina ta ca esti fraier si nu-i a mea.. Ce-i asta? Invarteli la ruleta..

   Reply

  Leave a Reply