Suflet rătăcitor de femeie

                                 Tu, draga mea, nici nu ai idee cât de mult te-ai rătăcit, nu ai habar pe unde umblii fără să ştii sau pe unde ai fost. Ai călătorit prin inimi, suflete şi gânduri. Ai cunoscut sentimente frumoase şi bune sau vitregii pe care nu ţi-ai fi dorit vreodată să le întâlneşti. Tu nici nu ai idee câte s-au schimbat în vieţile unor oameni atunci când ai păşit tu, timid, pe calea lor.

                                Uneori, un om nu poate rămâne undeva pentru un alt om o viaţă întreagă, dar schimbările pe care le aduce odată cu el aruncă umbre pentru totdeauna şi fii sigură că tu ai adus multe schimbări în vieţile multor oameni… Aşa că, iată draga mea, umbrele aduse de tine te-au condus către ,,totdeauna” fără ca tu să realizezi asta.

                                Încă mă mir că nu ai obosit de la atâta umblat prin minţile celui care te-a iubit şi te iubeşte încă şi acum. Ştiu sigur că el a obosit încercând să ţină pasul cu tine. Încă mă mir că nu ţi-ai potolit setea de sentimente pe care o ai de când te ştii. Ai trăi atâtea. Uneori ai putea spune că le-ai trăit pe toate şi că nu toate sunt aşa cum ţi-ai dori să fie, dar pentru tine nu asta contează. Dacă mai e vreo fărâmă de sentiment pe care tu nu ai încercat-o până acum? Ai putea oare să renunţi la ea? Nu… Pentru tine nu contează că de multe ori ajungi tot la tristeţe, deznădejde şi lacrimi. Te-ai obişnuit cu ele. Nu sunt ceva nou.

                                Tu, draga mea, suflet rătăcitor de femeie, ai văzut multe, uneori fără să fie nevoie să deschizi ochii, ai înfruntat multe, uneori fără să ai vreo vină sau fără să ştii, ai… Nu ai habar câte s-au întâmplat cu tine, în lipsa ta şi câte se vor mai întâmpla. Toată viaţa, tu vei rămâne un suflet rătăcitor…

Foto: We Heart It

large (9)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply