Știu cât valorez și nu mă voi mulțumi cu jumătăți de măsură când vine vorba de sentimente. Dacă ai de gând să iubești, atunci iubește. Dacă doar vrei să mă faci să îmi pierd timpul, mai bine pleacă. 

                                Am ajuns într-un stadiul al vieții în care nu mai am răbdare și nici timp timp de pierdut cu oameni care vor doar să își demonstreze ceva sau care sunt doar în trecere… Printr-o viață. Printr-un suflet. Sau printr-un pat. Depinde de aspirațiile fiecăruia. Am obosit să strâng și să fac ordine în urma celor care lasă numai dezastru. Am obosit să vindec oameni de trecutul lor și să fiu mai apoi lăsată în spate de către ei. Am obosit să mă îndrăgostesc de aceia care intră în suflete încălțați și murdari de noroiul greșelilor pe care le-au făcut în trecut, de vechile obiceiuri urâte și de aceleași deprinderi pe care nici nu merită să încerci să le schimbi. 

                                Știu cât valorez și nu mă voi mulțumi cu jumătăți de măsură când vine vorba de sentimente. Dacă ai de gând să iubești, atunci iubește. Dacă doar vrei să mă faci să îmi pierd timpul, mai bine pleacă. De la un timp începi să îți dai seama care sunt aceia aflați doar în trecere, începi să cunoști oamenii și să îi citești printre rânduri. Îți spun singuri ce au de gând dacă ești destul de atent. 

                                Poate vor fi unii care îmi vor spune că sunt pretențioasă. Poate vor fi alții care mă vor critica mult mai aspru. Dar numai eu știu cât am tras după fiecare despărțire și cât de greu mi-a fost să mă ridic, să mă împac cu dorul, să merg mai departe. Numai eu știu ce înseamnă fiecare cicatrice de pe sufletul meu și cât de greu s-au vindecat rănile. Așa că nu îmi pasă ce spun ceilalți. Fericirea mea depinde de mine, nu de cei din jurul meu. Dacă vrei să iubești, iubește! Dacă vrei să pierzi timpul, nu îl pierde și pe al meu, te rog!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts