Ştii… Eu nu mai pot. Renunţ. Tu ai renunţat deja de prea mult timp…- Scrisoare de la actuala… fostă.

                                     Scrisoare de la actuala… fostă.

                                     ,,Ştii… Mă doare să îţi spun lucruri pe care cred că le-ai aflat şi tu despre noi. Nu mai merge… Mă doare să vorbesc despre sentimente care la rândul lor mă dor, dar… Dar m-am hotărât să pun şi eu punct, câteva pagini mai târziu decât ai făcut-o tu. Abia acum am realizat că tu renunţasei la mine, iar eu continuam să merg după tine crezând că te voi ajunge din urmă şi că vom putea să continuăm iarăşi unul lângă altul. Dar tu ai început să alergi. Ai ales să fugi de mine şi atunci m-am întrebat ce mai caut eu de fapt? Te caut pe tine sau caut iubirea ta? Caut un anumit om sau un anumit sentiment?… Dar am nevoie de amândouă. Am nevoie de un anumit sentiment şi de un anumit om care sa mi-l poată aduce în suflet. Dar nu te mai caut pe tine. Pe tine te-am pierdut. Sau m-ai pierdut… Sau ne-am pierdut unul pe celălalt.

                                     Am hotărât să pun şi eu punct. Tu ai lăsat destul loc pentru o virgulă pe care am înghesuit-o cu disperare printre rândurile poveştii noastre.

                                     Renunţ. Tu ai renunţat deja de prea mult timp… La mine şi la noi. Femeile spun mereu că ele au hotărât să pună capăt, dar nu e aşa. Femeile târăsc după ele relaţii care trebuiau să fie îngropate. Bărbaţii nu fac asta. Ei ştiu când trebuie să renunţe. Şi femeile ştiu, dar ele speră că greşeşc şi că… Pot contiua. Dar dacă el a renunţat degeaba vrei tu să continui, nu? Noi renunţăm tărziu şi suferim mai mult. Renunţ şi eu, aşa cum ai făcut şi tu acum ceva vreme. Următoarea dată când vei privi în spate eu nu voi fi acolo.. Îmi pare rău şi nu îmi pare. Îmi pare rău că s-a terminat şi îmi pare bine că am deschis ochii şi pot vedea adevărul. Acum sunt actuala… Fostă. Aş vrea să ne amintim cu drag unul de celălalt, dar ştim amândoi că nu va fi aşa. Eu îmi voi aminti că m-ai făcut să sufăr. Tu îţi vei aminti că poate nu am fost exact ce îţi doreai. Şi vom uita amândoi de tot ce ne-a legat şi de faptul că ne-am iubit. Aşa suntem noi, oamenii. La final contează că ne-am despărţit şi nu mai contează deloc că ne-am iubit. Uneori suntem oameni prea mici ca să înţelegem iubirea, iar alteori suntem orgolioşi prea mari ca să o mai putem trăi. Aş vrea să ne amintim cu drag de tot ce a fost… Dar ştiu că nu o vom face…”

Foto: We Heart It

large (23)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply