Ştii, eu mă pot vindeca de o iubire care mi-a făcut rău, de un om care m-a rănit, de un suflet care m-a făcut să mă simt singură în doi, dar tu cu greu te vei putea vindeca de orgoliul acela care întotdeauna te va face să pierzi oameni dragi, oameni care te iubesc sincer.

                             Dacă ai pierdut ceva în viaţă, dragul meu, a fost aproape întotdeauna din cauza orgoliului. Ai fost prea orgolios să spui franc ce simţi, ai fost prea orgolios să recunoşti că ai greşit, prea orgolios să spui că îţi pare rău şi, poate, prea orgolios să chemi înapoi oamenii care au ales să plece nemaiputând să stea lângă orgoliul tău. Dacă ai pierdut pe cineva în viaţă din cauză că i-ai dat motive să plece sau pur şi simplu pentru că nu i-ai dat motive să rămână, să ştii că tot din cauza orgoliului a fost. Sunt câteva lucruri care unora li se par mici, pe care chiar şi oamenii puternici nu le pot ierta… Orgoliul. Aşteptarea. Absenţa. Dacă ai pierdut pe cineva din cauza orgoliului, să ştii că nu ai să te vindeci de el decât atunci când altcineva te va pierde pe tine din cauza unui orgoliu şi mai mare…

                             Până nu vezi cum e să suferi din cauza indiferenţei cuiva, nu ai cum să ştii cât de tare doare, cât de tare arde şi cât de mult te apasă pe suflet… Ştii, eu mă pot vindeca de o iubire care mi-a făcut rău, de un om care m-a rănit, de un suflet care m-a făcut să mă simt singură în doi, dar tu cu greu te vei putea vindeca de orgoliul acela care întotdeauna te va face să pierzi oameni dragi, oameni care te iubesc sincer. 

                             Şi să ştii că e al dracu’ de urât să pierzi oameni care te iubesc… Ei chiar sunt o pierdere… E mai urât decât să pierzi un om pe care l-ai iubit, dar care ţi-a demonstrat uşor uşor că nu te merita, că nu te respecta destul şi, în cele din urmă, că nici nu te iubea aşa cum spunea că o face… Aşa cum te făcuse cândva să crezi că o face. 

                             Să ştii că vine o vreme în care ţi se face dor de cei pe care i-ai lăsat să plece… Poate măcar atunci te vindeci de orgoliu. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts